Fitaky prirodni dezodorans 50ml

Fitaky prirodni dezodorans 50ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Fitaky cosmetic prirodni dezodorans

Fitaky cosmetic dezodorans je 100% prirodan dezodorans namenjen svim ženama koje žele sigurnu zaštitu od neprijatnih mirisa.... Pročitaj ceo opis

1.045,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00986AB1
Prijavi grešku

Fitaky cosmetic prirodni dezodorans

Fitaky cosmetic dezodorans je 100% prirodan dezodorans namenjen svim ženama koje žele sigurnu zaštitu od neprijatnih mirisa.

Kreiran je od niza prirodnih sastojaka koji imaju antibakterijsko dejstvo i imaju visoko cenjena deodorantna svojstva. Njegovu osnovu čine magnezijumova so, hidrolat timijana, origana, satkog pelina, vreska, ekstrakt šumskog lišaja, etarsko ulje mente i čajnog drveta.

Superiorno sprečava razvoj neprijatnih mirisa, daje osećaj svežine i dozvoljava telu da funkcioniše u skladu sa svojom prirodom.

– pruža celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa

– ne zatvara pore ispod pazuha poput konvencionalnih dezodoransa – antiperspiranta

– ne prlja i ne oštećuje odeću jer ne sadrži ulja i pčelinji vosak

– ne sadrži aluminijum, konzervanse, ftalate

– ne sprečava znojenje

– ne sadrži sodu bikarbonu

– daje osečaj svežine

-ne sadrži ni jedan sintetički sastojak

Magnezijum, hidrolati, ekstrakt šumskog lišaja, etarsko ulje mente i čajevog drveta su nežni prema koži a efektivno sprečavaju nastanak neprijatnih mirisa koji nastaju prirodnim oslobađanjem znoja i toksina kroz kožUMagnezijum je veoma koristan mineral koji pomaže obavljanje niz važnih telesnih funkcija, a danas se smatra da većina žena ima deficit ovog minerala što utiče na pojavu mišićne napetosti koja direktno utiče na osećanje celodnevnog umora i bolnih mišića. Pomaže opuštanju mišića i poseduje prirodnu karakteristiku kontrole neprijatnih mirisa koji nastaju znojenjem.

Koristec´i Fitaky cosmetic dezodorans, povec´avate količinu magnezijuma u ??telu dok ostajete sveže tokom celog dana.

Etarsko ulje čajevca je po svojoj prirodi je antiupalno, antibakterijsko i antifungalno. Unutar dezodoransa čajevac pomaže uklanjanju loših mirisa eliminacijom razvoja štetnih bakterija koje izazivaju neugodne mirise i stvara zdravu mikrobnu sredinu u području pazuha.

Ekstrakt šumskog lišaja moćno sprečava rast i razvoj mikroorganizama. Bogat usninskom kiselinom koja ima jako antibiotsko delovanje na veliki broj gljivica i bakterija zapaljenjske procese, umiruje iritiranu i upaljenu kožu i ima antiinfekcijsko dejstvo.

O znojenju: Veoma važna prirodna funkcija tela koja se odražava na opšte zdravlje je da se znoji jer na taj način orgazam izbacuje toksine iz tela tako da Fitaky dezodorans ne zaustavljaju ovaj, za zdravlje značajan, prirodni proces za razliku od antiperspiranata – konvencionalnih dezodoranasa koji sadrže aluminijum i druge po zdravlje žena štetne sastojke. Fitaky cosmetic prirodni dezodorans nije dizajniran da eliminiše prirodnu funkciju kože da oslobađa znoj koju aluminijum u antiperspirantima sprečava i održava kožu podpazušnih jama suvim sprečavajući za zdravlje neophodno oslobađanje toksina putem kože.

Fitaky prirodni dezodorans 50ml
Fitaky prirodni dezodorans 50ml
1.045,00 DIN
u maslina

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka