Board Game Codenames

Board Game Codenames

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

U Board igri Codenames Pictures, igrači se dele u dva tima – crveni tim i plavi tim. Svaki tim bira svog kapitena koji će davati asocijacije svom timu. Kapiteni biraju... Pročitaj ceo opis

2.600,00 DIN
2-5 dana
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00986A7C
Prijavi grešku

U Board igri Codenames Pictures, igrači se dele u dva tima – crveni tim i plavi tim. Svaki tim bira svog kapitena koji će davati asocijacije svom timu. Kapiteni biraju jednu od pločica i po njoj nameštaju tablu sa karticama ilustracija u mrežu 5x5. Na kartici su obeleženi agenti crvenog i plavog tima. Kapiteni moraju da jednom asocijacijom i brojem objasne svojim saigračima ispod kojih ilustracija se nalaze njihovi agenti.

Igrači moraju biti oprezni jer se na tabli takođe nalazi i ubica. Kapiteni znaju ispod koje ilustracije se on nalazi, pa moraju da izbegavaju asocijacije koje bi naterale svoj tim da pogreši. Ako jedan od timova nađe ubicu, onda ceo tim gubi partiju. Koristeći maštu, kapiteni moraju da smisle kako da povežu više pojmova jednom asocijacijom da bi saigrači što pre pronašli skrivene agente. Prvi tim koji to uspe da uradi to je pobedio.

Board Game Codenames
Board Game Codenames
2.600,00 DIN
u Oddoigracke

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka