TRUST Slušalice GXT4371 crne

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• POVEZIVANJE: Povežite se brzo i lako uz 3.5mm četvoropolni konektor ili koristite priloženi adapter za 2 x 3.5mm, omogućavajući vam da slušalice koristite na različitim... Pročitaj ceo opis
3.120,00 DIN
Sve ponude
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

0

Cena je ažurirana juče u 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o G Store Repair doo ponudi
Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana juče u 03.24.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Bus Computers ponudi
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8EEA2
Prijavi grešku
• POVEZIVANJE: Povežite se brzo i lako uz 3.5mm četvoropolni konektor ili koristite priloženi adapter za 2 x 3.5mm, omogućavajući vam da slušalice koristite na različitim uređajima.
• STEREO SISTEM: Uživaj u visokokvalitetnom stereo zvuku koji pružaju Trust GXT 4371 Ward slušalice, savršene za igre, muziku i filmove.
• FREKVENTNI ODZIV: Sa frekventnim odzivom od 20Hz do 20kHz, slušalice obezbeđuju čist i jasan zvuk, omogućavajući ti da čuješ svaki detalj u igri ili muzici.
• PREČNIK ZVUČNIKA: Veliki 50mm drajveri pružaju moćan zvuk i dubok bas, što će te potpuno uroniti u igru ili muziku koju slušaš.
• FLEKSIBILAN MIKROFON: Komuniciraj jasno sa svojim timom zahvaljujući fleksibilnom mikrofonu koji možeš lako isključiti kada ti treba tišina.

Trust GXT 4371 Ward slušalice su dizajnirane da te potpuno urone u svet igara. Sa moćnim 50mm drajverima, doživećeš zvuk kao nikada pre, od dubokog basa do kristalno čistih visokih tonova. Kontrole na kablu omogućavaju ti da lako prilagodiš jačinu zvuka ili isključiš mikrofon, dajući ti potpunu kontrolu nad svojim audio iskustvom.

Fleksibilan mikrofon osigurava da tvoj glas bude jasan i razgovetan, što je ključno za timsku koordinaciju i strategiju. A kada ti treba trenutak tišine, jednostavno preklopi mikrofon i uživaj u svojoj igri bez ometanja.

Jastučići za uši od dišućeg materijala čine ove slušalice izuzetno udobnim za dugotrajno nošenje. Bez obzira na to da li igraš satima ili samo uživaš u omiljenoj muzici, tvoje uši će ostati hladne i komforne.

Zahvaljujući univerzalnom 3.5mm priključku, Trust GXT 4371 Ward slušalice su kompatibilne sa širokim spektrom uređaja, uključujući igraće konzole i mobilne uređaje. Poveži se i iskusi vrhunski zvuk gde god da si. Ne propusti priliku da poboljšaš svoje audio iskustvo - dodaj Trust GXT 4371 Ward slušalice u svoju kolekciju još danas!
TRUST Slušalice GXT4371 crne
TRUST Slušalice GXT4371 crne
3.120,00 DIN
u G Store Repair doo

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka