K2 Turbo Truck beskontaktni šampon 5kg

K2 Turbo Truck beskontaktni šampon 5kg

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

K2 Turbo Truck je profesionalni visokokoncentrovani šampon koji se koristi u auto perionicama za beskontaktno pranje mlazom visokog pritiska. Veoma moćno sredstvo za ... Pročitaj ceo opis

1.745,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.24.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Tri-O ponudi
Ponuda prodavnice Tri-O za proizvod K2 Turbo Truck beskontaktni šampon 5kg. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Tip dodatne opreme
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX005428EE
Prijavi grešku

K2 Turbo Truck je profesionalni visokokoncentrovani šampon koji se koristi u auto perionicama za beskontaktno pranje mlazom visokog pritiska. Veoma moćno sredstvo za beskontaktno pranje /aktivna pena/ koje ostavlja blistavi sjaj na automobilu. Ne postoji ekvivalentni proizvod kod drugih proizvodača. Velikom snagom pene pere do blistavog sjaja i jako zaprljane površine automobila. Prepoznatljiv je efekat blistavosti naročito na staklenim i plastičnim površinama farova. Najbolji efekti se postižu kod pranja novijih automobila naročito metalik boja, ali i akrilnih boja u svim nijansama. Može se koristi za pranje automobila, motocikla, kamiona, traktora, kao i u domaćinstvu za pranje većih površina. Pakovanje od 5kg predviđeno za komercijalnu i ličnu upotrebu. Brzo i efikasno uklanja većinu tvrdokornih mrlja sa cerade kamiona, kombija, cisterni, autobusa, vagona, šasija, točkova, aluminijumskih delova, podova, radionice alata. U razblaživanju od 1:100 može se koristiti kao prethodno-pranje proizvoda za automobile. Može se koristiti kao pena. Pakovanje: 5 kg.

K2 Turbo Truck beskontaktni šampon 5kg
K2 Turbo Truck beskontaktni šampon 5kg
1.745,00 DIN
u Tri-O

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka