LEGO Okean: Istraživačka baza 60265

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Inspirativna igra uz LEGO City setove je uvek na dohvat ruke. City setovi pokrivaju sve važne gradske aktivnosti – od policije i vatrogasaca do helikopterskih potera i pu... Pročitaj ceo opis
7.199,00 DIN
2-3 dana
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana 18.9.2023. od 22.21.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Lstore.rs ponudi
Ponuda prodavnice Lstore.rs za proizvod LEGO Okean: Istraživačka baza 60265. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
6
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFFC91
Prijavi grešku
Inspirativna igra uz LEGO City setove je uvek na dohvat ruke. City setovi pokrivaju sve važne gradske aktivnosti – od policije i vatrogasaca do helikopterskih potera i putničkih i teretnih vozova. Napravi savršenu maketu LEGO grada. Preporučeno za starije od 6 godina. Podstaknite vaše najmlađe na kreativnost i radoznalost. LEGO je poznat po primarnom cilju razvijanja kognitivnih sposobnosti kod dece, po kvalitetu izrade, po materijalu izrade koji nije štetan, po različitim motivima svojih setova i kompleta, po raznim partnerstvima sa najvećim globalnim brendovima, filmovima i crtaćima. Karakteristike Dimenzije: 54 × 28.2 × 7.9 cm Težina: 1.1 kg Možda će vas zanimati i ostali Lego artikli.
LEGO Okean: Istraživačka baza 60265
LEGO Okean: Istraživačka baza 60265
7.199,00 DIN
u Lstore.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka