XBOX ONE XSX Scarlet Nexus

XBOX ONE XSX Scarlet Nexus

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

U dalekoj buduc´nosti u ljudskom mozgu je otkriven psionski hormon, koji ljudima daje neverovatne moc´i i menja svet kakav poznajemo. Baš kad je čovečanstvo ulazilo u ... Pročitaj ceo opis

1.999,00 DIN -25 %
1.499,00 DIN
-25 %1.999,00 DIN
sa dostavom 1.848,00 DIN
Cena sa dostavom
1.848,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod XBOX ONE XSX Scarlet Nexus. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
Primereno za
Vrsta igre
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0096D022
Prijavi grešku

U dalekoj buduc´nosti u ljudskom mozgu je otkriven psionski hormon, koji ljudima daje neverovatne moc´i i menja svet kakav poznajemo. Baš kad je čovečanstvo ulazilo u ovu novu eru, poremec´eni mutanti poznati kao Others počeli su da se spuštaju s neba sa žeđi za ljudskim mozgom. Izuzetno otporne na konvencionalne metode napada, trebalo je preduzeti ekstremne mere za borbu protiv ogromne pretnje i očuvanje čovečanstva. Oni sa ekstrasenzornim sposobnostima, bili su naša šansa da se borimo protiv nestajanja.

Preuzmite ulogu Yuito Sumeragi, novih regruta u OSF-u čiji je cilj da postane elitni borac poput onog koji ga je spasio dok je bio još dete. Naoružani talentom za psiho-kinezu, istražite futuristički grad New Himuka i otkrijte misterije buduc´nosti Brain Punka uhvac´ene između tehnologije i psihičkih sposobnosti u ovom uzbudljivom JRPG naslovu.

XBOX ONE XSX Scarlet Nexus
XBOX ONE XSX Scarlet Nexus
1.499,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka