Biofaktor fertility aid md, pomoć za sterilitet kod žena

Biofaktor fertility aid md, pomoć za sterilitet kod žena

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Biofaktor fertility aid md, pomoć za sterilitet kod žena

Napokon je i na tržište Srbije stigao najprodavaniji preparat za sterilitet (infertilitet) u svetu, Fer... Pročitaj ceo opis

6.200,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00940DD3
Prijavi grešku

Biofaktor fertility aid md, pomoć za sterilitet kod žena

Napokon je i na tržište Srbije stigao najprodavaniji preparat za sterilitet (infertilitet) u svetu, Ferility Aid MD. Preparat sadrži skup najboljih antioksidanata i mikronutritienata koji je od sada napravljen, dokazan duplo slepom, placebo kontrolisanom kliničkom studijom koja se sprovela u USA.

Neplodnost, odnosno sterilitet je jedan od vodećih zdravstvenih problema na koji utiču savremeni stil života, nezdrava ishrana i zagađeno okruženje. Fertility Aid MD je preparat sa namenom da reši poremećaj u reproduktivnim organima i ojača funkciju jajnih ćelija koja je neophodna za potomstvo.

Patentirana formula stvorena tako da pojača reproduktivne funkcije, je kreirana od strane vrhunskih eksperata za infertilitet i namenjena je pripremi žene za začeće. Formula pruža potporu zdravom hormonskom balansu, da bi hormoni štitili jajnu ćeliju u vreme ovulacije, i tako pravi zdravu osnovu za novi život.

Ferility Aid MD preparat sadrži nutritivne komponente

Ferility Aid MD preparat je stvoren istraživanjem i radom najboljih američkih eksperata za sterilitet sa samo jednim ciljem - zdravim potomstvom. Fertility Aid MD sadrži pažljivo odabrane nutritivne komponente kao što su: cink, selen, gvožđe, bakar, jod, magnezijum, vitamin E, vitamin C, PABA Paraaminobenzoeva kiselina, vitamin K, vitamin D3, pantotenska kiselina, vitamini B1, B2, B3, B6, B12.

Preparat sadrži komponente organski gajenih biljaka koje utiču na zdravlje: ekstrakt crvene deteline, konopljike, ginko bilobe i korena sibirskog žen-šena. Ove biljke daju antioksidansnu zaštitu i omogućavaju dobru pripremu za nastanak potomstva.

Folna kiselina

Ferility Aid MD preparat sadrži specijalni oblik folne kiseline - metilfolat, najaktvniji oblik folne kiseline koji ne zahteva aktivaciju putem enzima. To je bitno jer preko 40% ljudi ima genetsku mutaciju zbog koje se ne može vršiti transformacija inaktivnog oblika folne kiseline u aktivni i neophodni metilfolat.

Kod osoba sa ovom mutacijom, unošenje folne kiseline nema efekta jer folna kiselina ne ostvaruje svoju, izuzetno bitnu ulogu, u zaštiti i pripremi jajne ćelije za oplodnju, ali i daljoj protekciji oplođene jajne ćelije koja je tad najosetljivija na sve uticaje okoline.

Preparat za balansiranje hormona

Aktivni sastojici Ferility Aid MD dovode do normalizacije i balansiranja hormona u organizmu, čime se u organizmu omogućava maksimalna zaštita jajne ćelije od negativnog uticaja sredine. Ferility Aid MD može da utiče na neprohodnost jajovoda, kao i da utiče na to da se smanje simptomi koji vode ka infertilitetu.

Ferility Aid MD može da pomogne i u pripremi ostalih segmenata ženskih reproduktivnih organa za oplođenje, a potom i za adekvatno prihvatanje te oplođene ćelije i njen dalji razvoj u novog člana porodice.

Žene koje imaju prolema sa infertilitetom mogu da koriste Fertility Aid MD u prvom trimestru trudnoće, jer ovo sredstvo poseduje sve neophodne sastojke za ishranu i zaštitu oplođene ćelije tokom njenog razvoja u zdrav organizam, pre svega aktivirani oblik folne kiseline metilfolat, koji ima ključnu ulogu u pravilnom formiranju neuralne cevi i njenog daljeg razvoja u centralni nervni sistem.

Fertility Aid MD je bezbedan za upotrebu, i može da se koristi duže u terapiji (1 ili 2 godine) ako za to postoji potreba.

Fertility Aid MD se koristi tako što se konzumiraju 2 tablete dnevno najmanje 3-6 meseci.

Proizvođač: Biofaktor

Zemlja porekla: Poljska

Uvoznik: ALEKSANDAR MN d.o.o., Beograd

Biofaktor fertility aid md, pomoć za sterilitet kod žena
Biofaktor fertility aid md, pomoć za sterilitet kod žena
6.200,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka