Biofaktor 5 HTP + SAMe stress & mood serotonin tablete (15 kapsula)

Biofaktor 5 HTP + SAMe stress & mood serotonin tablete (15 kapsula)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Biofaktor 5 HTP + SAMe stress & mood serotonin tablete (15 kapsula)

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je čist hormon sreće u tableti. Ove tablete serotonina uz dodatak... Pročitaj ceo opis

1.400,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00940DD1
Prijavi grešku

Biofaktor 5 HTP + SAMe stress & mood serotonin tablete (15 kapsula)

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je čist hormon sreće u tableti. Ove tablete serotonina uz dodatak vitamina B6, vitamina B12 i inozitola predstavljaju sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koji: brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i efikasno otklanjaju posledice stresa i anksioznosti.

Jedna 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD tableta podiže nivo serotonina i vraća osećaj samopouzdanja. I ne samo to, ovaj preparat ima i povoljan uticaj na san.

Za šta se koriste tablete serotonina?

Hormon sreće u tableti se preporučuje: za smanje osećaj uznemirenosti, anksioznosti i stresa, za povećanje osećaja sreće. Serotonin tablete su dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice. Doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži.

Osim što brzo podiže raspoloženje, 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD podiže nivo energije i smanjuje osećaj zamora tokom dana.

Serotonin tablete bez recepta

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD sadrži dovoljnu količinu serotonina u sebi i zato se preporučuje da se konzumira samo jedna tableta dnevno. Preparat deluje već posle 30 minuta, ali u nekim slučajevima kod jako smanjenog nivoa hormona sreće se optimalni rezultati vide tek 7 dana nakon redovne primene.

Šta je 5-HTP?

5 HTP (5-hidroksitriptofan) je aminokiselina koja se dobija iz afričke biljke Griffonia simplicifolia i deluje tako što prirodno podiže nivo serotonina (hormon sreće) u organizmu. Serotonin je važan za emocionalna raspoloženja, ponašanje, nervnu i moždanu funkciju, doprinosi opuštanju, smirenosti i boljoj kontroli apetita.

Pored toga, serotonin ima i uticaja na normalan i zdrav san, kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i slično.

SAMe (S-adenozil L-metionin) je supstanca koja u našem telu služi kao gorivo za mnoge funkcije. Klinički je dokazano da SAM-e podstiče aktivnost serotonina i drugih supstanci koje su odgovorne za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja.

Brojne studije su potvrdile da dodatni unos SAMe smanjuje stres, vraća samopouzdanje i energiju, promovišući balans neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema.

Vitamin B podiže raspoloženje

Inozitol pripada grupi B vitamina i ima brojne uloge u organizmu. Istraživanjem je utvrđeno da je inozitol efikasna supstanca za borbu protiv depresije, kod poremećaja panike i poremećaja raspoloženja, tako što učestvuje u modulaciji aktivnosti serotonina. Pomaže u regulisanju telesne mase i kontroli apetita, pomaže kod hipertenzije, snižava nivo holesterola. Održava kosu zdravom i sprečava njeno opadanje.

Vitamin B6, vitamin B12 i magnezijum doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i psihičkim funkcijam. Smanjuju osećaj zamora i iscrpljenosti.

Moćna kombinacija svih ovih sastojaka u 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD predstavlja inovativnu formulu koja može biti podrška dobrom raspoloženju. Vitamin B6, B12 i inositol su podrška za održavanje normalnog mentalnog stanja, dobrog raspoloženja i smanjuju osećaj zamora i iscrpljenosti.

Kontrolisanje stresa i osećaja uznemirenosti je vrlo važno za održavanje celokupnog zdravlja. Kombinacija 5-HTP (5-hidroksi-L-triptofana) i SAMe (S-adenozol-L-metionin) uz dodaktak vitamina B6 (piridoksin) i biološki aktivnog oblika vitamina B12 (metilkobalamina), magnezijum-citrata, i inozitola predstavlja sjanu kombinaciju sastojaka koja je važna za pravilnu nervnu i moždanu funkciju.

Proizvođač: Biofaktor

Zemlja porekla: Poljska

Uvoznik: ALEKSANDAR MN d.o.o., Beograd

Biofaktor 5 HTP + SAMe stress & mood serotonin tablete (15 kapsula)
Biofaktor 5 HTP + SAMe stress & mood serotonin tablete (15 kapsula)
1.400,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka