EA SPORTS igra FIFA 21 (XBOX Series), NXT LVL Edition

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Nova sezona počinje u EA SPORTS™ FIFA 21 na PlayStation?5, Xbox Series X, and Xbox Series S. Izrazi svoju fudbalsku kreativnost na ulicama ili stadionima.
Bilo na ulic...
Pročitaj ceo opis
499,00 DIN
sa dostavom 848,00 DIN
Cena sa dostavom
848,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.43.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod EA SPORTS igra FIFA 21 (XBOX Series), NXT LVL Edition. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Franšiza
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
Primereno za
Vrsta igre
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00935046
Prijavi grešku
Nova sezona počinje u EA SPORTS™ FIFA 21 na PlayStation?5, Xbox Series X, and Xbox Series S. Izrazi svoju fudbalsku kreativnost na ulicama ili stadionima.
Bilo na ulicama ili u stadionu, FIFA 21 ima više načina igranja nego ikada do sada - uključujući UEFA Champions League i CONMEBOL Libertadores. Spremite se za do sad neviđenja unapređenja, kako grafički, tako i u igri i dočekajte spremni novu sezonu Ultimate Team-a.
Ojačana Frostbite™, FIFA 21 podiže igru na nov nivo sa svežim dodacima pomoću kojih ćeš ostvarivati još veće pobede u VOLTA fudbalu i FIFA Ultimate Timu. Oseti nov nivo realizma koji nagrađuje tvoju kreativnost i slobodu, upravljaj svakim aspektom Karijer moda i doživi neparalelnu autentičnost koja ti pruža najbliži osećaj pravom fudbalu.
Stvaraj više šansi za go sa novim dinamičnim napadačkim sistemom u najinteligentnijoj FIFA do sad.
FIFA 21 podiže inteligenciju igrača i njihovu sposobnost donošenja odluka kako sa loptom, tako i bez nje, kreirajući realističnije kretanje, povećava intenzitet 1 na 1 duela i povećava celokupni osećaj realizma koji nagrađuje tvoju kreativnost i kontrolu celog terena.
Kontroliši svaki trenutak u FIFA 21 karijeri sa novim inovacijama i kreiraj dodatnu dubinu u mečevima, transferima i treningu. Kontroliši svaki aspekat tvog tima na putu do vrha.
Više načina za igru, oseti srž uličnog fudbala sa prijateljima i pokaži im svoje driblinge na terenu i u kavezima širom sveta u VOLTA modu.
EA SPORTS igra FIFA 21 (XBOX Series), NXT LVL Edition
EA SPORTS igra FIFA 21 (XBOX Series), NXT LVL Edition
499,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka