Drveni krevetac za bebe Lorelli Bertoni DREAM walnut

Drveni krevetac za bebe Lorelli Bertoni DREAM walnut

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Drveni krevetac za bebe Lorelli Bertoni DREAM je napravljen od visoko kvalitetne 18-milimetarske melaminske iverice, sa 2 nivoa dušeka. Pretvara se u sto kada dete preras... Pročitaj ceo opis
26.220,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana 23.8.2023. od 12.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o mamino.rs ponudi
Ponuda prodavnice mamino.rs za proizvod Drveni krevetac za bebe Lorelli Bertoni DREAM walnut. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dužina (cm)
124 cm
Širina (cm)
60 cm
Visina (cm)
70 cm
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0091A915
Prijavi grešku
Drveni krevetac za bebe Lorelli Bertoni DREAM je napravljen od visoko kvalitetne 18-milimetarske melaminske iverice, sa 2 nivoa dušeka. Pretvara se u sto kada dete preraste krevet. Za bebe se može pretvoriti u kolevku, sa mogućnošću fiksiranja. Dva nivoa su neophodna za lakše stavljanje bebe na spavanje, tako da je mnogo lakše staviti bebu da spava na gornjem nivou.Klizna ogradica je napravljena od visoko kvalitetne plastike, sa automatskim fiksiranjem u gornjem položaju. Ispod ovog drvenog kreveca se nalazi velika fioka, koja se proteže celom širinom kreveca. Plastična klizna ogradica može da se spušta.Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 x 12 cm, ili 140 x 70 x 12 cm. Dušek nije uključen u set i kupuje se odvojeno. Krevetac je napravljen u skladu sa svim evropskim bezbednosnim normama.Može se transformisati u ove 3 funkcije: krevetac za bebe-ljuljaška, dečiji krevet, radni sto za decu. Uklanjanjem 4 plastične nogice sa donje strane, ovaj drveni krevetac se pretvara u kolekvu za ljulanje. Ljuljanje je blago, ne suviše jako za bebu a kolveka se ljulja rukom. Dolazi uz kvalitetne setove šrafova za lakšu montažu i detaljno uputstvo za sastavljanje korak po korak. Proizvođač Lorelli ga pravi u nekoliko boja, a za trenutno dostupne boje pogledajte linkove ispod.Dimenzije i težina krevecaDimenzije samog kreveca: 124 x 74 x 90 cmDimenzije dušeka (odvojeno): 120 x 60 x 12 cm, ili 140 x 70 x 12 cmDimenzije pakovanja kreveca: 123 x 77 x 13 cmTežina kreveca: 38,9 kgDostupne boje
Drveni krevetac za bebe Lorelli Bertoni DREAM walnut
Drveni krevetac za bebe Lorelli Bertoni DREAM walnut
26.220,00 DIN
u mamino.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka