Roze selotejp traka za vezivanje

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Roze selotejp traka za vezivanje je možda pomalo neobičan dodatak za BDSM seks, koji se najčešće povezuje sa estetikom crne boje i ‘mračnim’ vajbom. Pa, nežna, bebi roze ... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917CF7
Prijavi grešku
Roze selotejp traka za vezivanje je možda pomalo neobičan dodatak za BDSM seks, koji se najčešće povezuje sa estetikom crne boje i ‘mračnim’ vajbom. Pa, nežna, bebi roze boja u ovom slučaju može da igra izuzetno mračnu ulogu. Roze selotejp traka podiže igre vezivanja, dominacije i potčinjavanja na sasvim nov nivo, povremeno zbunjujući svojim nežnim, čak romantičnim izgledom. Vizuelni efekat je itekako važan u BDSM seksu, a ova selotejp traka za vezivanje će uneti jedan sasvim novi ton u vaše fetiš igre. Roze selotejp traka omogućuje ‘onesposobljavanje’ na zaista poseban način. Kontrasti su čest element uzbuđenja u BDSM seksu. Roze selotejp traka za vezivanje svakako će doprineti vašem fetiš uživanju, zato je naruči odmah!
Roze selotejp traka za vezivanje
Roze selotejp traka za vezivanje
990,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka