Masažer prostate

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Da li si ikada osetio snažnu moć analnih orgazama? Ukoliko nisi, ne znaš šta propuštaš! Masažer prostate stimulisaće tvoju G tačku u anusu i izazvati eksplozivne oragazme... Pročitaj ceo opis
6.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917A42
Prijavi grešku
Da li si ikada osetio snažnu moć analnih orgazama? Ukoliko nisi, ne znaš šta propuštaš! Masažer prostate stimulisaće tvoju G tačku u anusu i izazvati eksplozivne oragazme kakve do sada nikada nisi osetio. Pitaćeš se kako nisi pre znao za ovu neodoljivu sexy spravu. Opasno crne boje i fantastično privlačnog dizajna govori ti da ima samo jednu svrhu - da te raspameti od vrhunaca. Naravno, mogu ga koristiti i žene i muškarci. Žene dodatno mogu stimulisati svoj nadraženi klitoris, dok muškarci svoj osetljivi perineum. Vibracije variraju od spore i nežne, do brze i jače. Masažer prostate je izrađen od prijatnog materijala, koji će savršeno odgovarati tvojoj osetljivoj guzi. Ukupne je dužine 14cm, dužina dela za penetraciju je 8cm, dok je njegov prečnik čak 4cm. Tvoj anus će definitivno biti ispunjen. Potrebna mu je samo jedna LR 01 baterija kako bi odavao sve funkcionalnosti. Naruči ovaj intenzivni masažer prostate i pokloni svojoj guzi neslućena zadovoljstva.
Masažer prostate
Masažer prostate
6.990,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka