Sojin napitak u prahu natural Zajic 300g

Sojin napitak u prahu natural Zajic 300g

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Sojin napitak u prahu natural 300g

Glavne prednosti ovog biljnog napitka jeste odsutnost holesterola, glutena i laktoze, lako je svarljiv, velika hranljiva vred... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00907674
Prijavi grešku

Sojin napitak u prahu natural 300g

Glavne prednosti ovog biljnog napitka jeste odsutnost holesterola, glutena i laktoze, lako je svarljiv, velika hranljiva vrednost, laka priprema i široke mogućnosti upotrebe.

Nezamenljivu ulogu ima pre svega za osobe sa intolerancijom laktoze kravljeg mleka, za ljude sa visokim nivoom holesterola i teškoćama u varenju.

Prikladan je za pripremanje mlečnih napitaka, koktela, kakaa, cerealnih doručaka, pudinga, supa, sosova, testa i odlična je poslastica kao dodatak za kafu ili čaj.Može se upotrebiti svuda gde i obično mleko.

Način pripreme:

25gr (6 kafenih kašičica) sojinog napitka u prahu zaliti sa 250gr tople vode i promešati

Sastav: kukuruzni sirup u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje, soja prerađena na visokoj temperaturi, 30, 5%, regulator kiseline kalijum fosfat, emulgator E 471, sredstvo protiv grudanja solicijum dioksid, so, prirodno identično bojilo karoten.

Sojin napitak u prahu natural Zajic 300g
Sojin napitak u prahu natural Zajic 300g
530,00 DIN
u maslina

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka