Kinderkraft kengur nosiljka NINO pink

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Anatomski pravilan široki položaj bebinih noguŠtiti bebu od naglog naginjanja glave unazadZa decu već od 3 meseca (do težine 20 kg) Kengur nosiljka NINOKengur nosiljka za... Pročitaj ceo opis
5.800,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana 23.8.2023. od 12.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o mamino.rs ponudi
Ponuda prodavnice mamino.rs za proizvod Kinderkraft kengur nosiljka NINO pink. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008DFDA6
Prijavi grešku
Anatomski pravilan široki položaj bebinih noguŠtiti bebu od naglog naginjanja glave unazadZa decu već od 3 meseca (do težine 20 kg) Kengur nosiljka NINOKengur nosiljka za bebe može da se nađe u više različitih modela, odnosno u veličinama prigodnim za uzrast bebe. Većina je za bebe starije od tri meseca, ili za one koje već sede, što znači posle osmog meseca. Nosiljka za bebe obezbeđuje da bebine nožice budu u anatomski ispravnom širokom položaju Prirodan i prozračan materijal od 100% pamuka Dodatni sloj iza bebine glave koji je štiti od slučajnog naglog naginjanja glave unazad 2 bezbedna položaja za nošenje Za decu od 3 meseca (sve do 20 kg) Široki i meki pojasevi za nošenje koji se naravno mogu podešavati prema svakom roditelju Ne opterećuje leđa roditelja jer se težina raspoređuje preko kukovaIspunjava zahteve Međunarodnog insituta za displaziju kuka - IHDI. U NINO kengur nosiljci bebine nožice zauzimaju položaj slova "M", što predstavlja pravilan ugao u zavisnosti od uzrasta deteta. Ergonomski oblik dozvoljava detetu da zauzme najprirodniji položaj i pravilno raspoređuje detetovu težinu na obe strane. Takođe ispunjava evropski bezbednosni standard CEN TR 16512:2015.U harmoniji sa prirodom Bliskost - dete je uvek tik uz mamu ili tatu već od prvih meseci Stalni kontakt - u oba položaja bebina glava je okrenuta roditelju Položaj - bebini kukovi se pravilno razvijaju, bez potrebe za dodatnim jastučićima Udobno za roditelje - trake se podešavaju prema svakom roditelju i pružaju olakšanje za ramena i vrat (kaiš na struku je širine 10 cm). Materijal - i unutrašnji i spoljašnji sloj su napravljeni od 100% pamuka koji ima adekvatnu cirkulaciju vazduha Pojasevi sa lastišem - mogu se izvući na potrebnu dužinu po potrebi Korisni džepovi sa prednje strane za nošenje neophodnih stvarčica potrebnih svakom roditelju Uvek pri ruci - može se presaviti i odložiti, teži samo 0.39 kg Udobnost - meki pojasevi i njihovo punjenje pružaju optimalno raspoređen pritisak na kukove i ramena Lako se čisti - kengur nosiljka se može prati u mašini za veš (na 30°C).Kengur nosiljka sa stilomZnamo da je roditeljima bitno da nosiljka bude lepa na oko. Zato pratimo modne trendove i nalazimo inspiraciju svuda oko nas.Dostupne boje[ux_products style="normal" ids="187,200,1289"]
Kinderkraft kengur nosiljka NINO pink
Kinderkraft kengur nosiljka NINO pink
5.800,00 DIN
u mamino.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka