Bebetto 42 kolica za blizance 2 u 1

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kolica za blizance (ili dvoje dece)Moderan i veoma privlačan dizajnVeoma stabilan i čvrst aluminijumski ramZa uzrast od rođenja do 3 godineNosivost do 2x15 kg Bebetto 42 ... Pročitaj ceo opis
121.500,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana 23.8.2023. od 12.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o mamino.rs ponudi
Ponuda prodavnice mamino.rs za proizvod Bebetto 42 kolica za blizance 2 u 1. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008DFD58
Prijavi grešku
Kolica za blizance (ili dvoje dece)Moderan i veoma privlačan dizajnVeoma stabilan i čvrst aluminijumski ramZa uzrast od rođenja do 3 godineNosivost do 2x15 kg Bebetto 42 kolica za blizanceBebbeto 42 kolica za blizance su napravljana za dvoje dece. Imaju veoma stabilan i čvrst aluminijumski ram, koji pruža bezbednost za najmlađe putnike. Dizajn kolevke i sportskog sedišta je moderan i veoma privlačan. Glavne prednosti kolica je upravo njihova stabilnost.Ram je vrlo prostran što omogućava kombinovanje delova iz seta na samu konstrukciju. Bez obzira na redosled uklanjanja delova iz seta, konstrukcija ostaje savršeno izbalansirana, tako da ne ograničava udobnost ležanja ili sedenja deteta.Kolevka i sportska sedišta modernog dizajna izgledaju veoma atraktivno, a aluminijumski ram pruža laganu konstrukciju. Najvec´a prednost konstrukcije Bebetto 42 kolica za blizance je stabilnost. Sportsko sedište i kolevka se mogu postaviti u smeru vožnje, kao i u smeru suprotno od vožnje.Bebetto 42 kolica za blizance se imaju vrhunsku upravljivost. Čak i pri punom opterec´enju, točkovi su veoma okretni i stabilnii. Amortizeri se mogu podešavati za sve vrste terena, tako da se može voziti bilo na ravnom ili neravom terenu.Kolevke imaju široki podesivi naslon. Osim sedišta, podnožje za noge se takođe može prilagoditi tako da odgovara položaju bebe. Takođe veoma korisno je moguc´nost montiranja različitih delova iz seta, pa tako možete da vozite dvoje dece različitog uzrasta.Kolica za blizance Bebetto 42 imaju napredan sistem amortizera. SRS sistem apsorbuje udare tokom vožnje preko neravnina, a DMS čuva poziciju točkova nakon njegovog odvajanja od podloge. Ovo pruža vrlo ugodnu vožnju.Glavne prednosti kolica za blizance Bebetto 42- atraktivan dizajn kolica- lakša i krac´a konstrukcija- jednostavan sistem uvlačenja osovine- jednostavan pristup kolevkama i sportskim delovima- mogućnost lakog sklapanja rama i skidanja sva četiri točka, što veoma olakšava transport kolica- takođe dostupna kao opcija za dodatnu kupovinu kišobrana i auto sedišta u boji i tkanini kolicaUzrast: već od rođenja do 36 meseciNosivost: maksimalna težina 2x15 kg*Ova kolica nisu pogodna za trčanje ili vožnju rolera.Bebetto 42 set 2 u 1 uključuje:- aluminijumski ram sa točkovima- 2 kolevke- 2 sportska sedišta- zimske navlake posebno za sportska sedišta, kolevke- mamina torba (torba za presvlačenje)- 2 kišne kabanice- 2 mrežice protiv insekata- držač za flašicu- prostrana šoping korpa na ramu kolica
Bebetto 42 kolica za blizance 2 u 1
Bebetto 42 kolica za blizance 2 u 1
121.500,00 DIN
u mamino.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka