SOFT STORY TEPIH (100x150 cm)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kratki opis: Sva deca vole priče o životnjama. Ovaj tepih sa sovicom će biti omiljeno mesto za igru vaših mališana.Jednostavan, interesantan i mekan.Antibakterijski i ant... Pročitaj ceo opis
7.440,00 DIN
Proizvođač
Dužina (cm)
150
Oblik tepiha
Širina (cm)
100
Vrsta tepiha
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008DBBE3
Prijavi grešku
Kratki opis: Sva deca vole priče o životnjama. Ovaj tepih sa sovicom će biti omiljeno mesto za igru vaših mališana.Jednostavan, interesantan i mekan.Antibakterijski i antialergijski tepih.Otporan je na sunčeve zrake, abraziju i vlagu.Lako se održava. Materijal:Mašinski izrađen tepih od mikro poliesterskih vlakana. PVC podloga je protiv klizanja.Gornja površina u sastavu sadrži 100% poliester. Donja baza 100% poliester PVCDimenzije proizvoda:Širina: 100 cm Dubina: 150 cm Debljina: 0,2 cmPakovanje:Težina : 2,452kg Zapremina : 0,055 m3 Transportne kutije : 1Uputstvo za upotrebu:Prolivena tečnost se uklanja upijajuc´om krpom ili vakuumom.Fleke se odmah tretiraju.Preporučuje se povremeno pomeranje nameštaja koji stoji na tepihu (sto, stolica i sl.) ili postavljanje filca ispod nogara nameštaja kako bi se sprečilo stvaranje otisaka na tepihu.Vremenom se mogu pojaviti razlike na površini tepiha (svetlija/tamnija boja) u zavisnosti od intenziteta upotrebe. Da bi se to izbeglo preporučuje se povremeno okretanje tepiha u odredjenom smeru kako bi se svi delovi tepiha ravnomerno koristili.Kada tepih nije u upotrebi, treba ga čuvati u suvom okruženju.Uputstvo za održavanje:Tepih se može poslati na pranje u perionicu tepiha na generalno čišćenje ili se mogu koristiti mašine za pranje tepiha.Za ručno čišc´enje koristite vodu koja ne prelazi 30 stepeni. Čišćenje sa bilo kojim hemijskim sredstvom na preko 30° će napraviti momentalna oštećenja na tepihu .Za čišćenje ne koristiti tvrde materijale kao što je četka i deterdžente koji sadrže jake hemikalije.Ne preporučuje se primena sile niti lupanje tokom čišćenja.Nakon čišc´enja sačekati da se osuši. Ne koristiti mokar tepih.*ProizvodSOFT STORY TEPIH (100x150 cm)
SOFT STORY TEPIH (100x150 cm)
SOFT STORY TEPIH (100x150 cm)
7.440,00 DIN
u Mojnamestaj

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka