SAKURA flomaster Koi Coloring Brush Pen, plavi

SAKURA flomaster Koi Coloring Brush Pen, plavi

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Markeri sa četkom ili marker Sakura Koi predstavljaju inovaciju u oblasti funkcionalnih proizvoda za pisanje u svetu umetnosti. Ako imate potrebe da dodate... Pročitaj ceo opis
309,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Bela duga ponudi
Ponuda prodavnice Bela duga za proizvod SAKURA flomaster Koi Coloring Brush Pen, plavi. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008BE893
Prijavi grešku
Markeri sa četkom ili marker Sakura Koi predstavljaju inovaciju u oblasti funkcionalnih proizvoda za pisanje u svetu umetnosti. Ako imate potrebe da dodate malo boje svojoj slici, stripu, ilustraciji, onda su ovi markeri odlična stvar jer to možete uraditi bez upotrebe četkice! Njima možete da nacrtate tanke linije ili da obojite veću površinu, zavisno od sile kojom vrh markera pritiskate o papir. Vrh je elastičan i uvek se vraća u prvobitni oblik. U odnosu na klasičnu četku upotreba je mnogo jednostavnija jer ovde nije potrebno koristiti vodu, nema mešanja i pranja na kraju. Ovaj marker je nekoliko alata spojenih u jedan. Sadrže boju koja je otporna na vodu i neće vremenom izbledeti. Pre nego što se boja osuši možete na papiru mešati nove nijanse kao i sa akvarel bojama. Takođe, možete ih mešati mokrom četkom ili blenderima.
SAKURA flomaster Koi Coloring Brush Pen, plavi
SAKURA flomaster Koi Coloring Brush Pen, plavi
309,00 DIN
u Bela duga

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka