Novogodišnji ukrasi - Rasveta za jelku 1.2 m Toplo bela 144L Lumineo Cluster ( 494676 )

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Neka vaša novogodišnja jelka zasija u pravom sjaju! Sa inovativnim LED lampicama, Lumineo Cluster pruža impresivnu paletu raznolikosti u pogledu broja lampica potrebne za... Pročitaj ceo opis
2.999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 18.32.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Novogodišnji ukrasi - Rasveta za jelku 1.2 m Toplo bela 144L Lumineo Cluster ( 494676 ). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
120
LED
da
Upotreba
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A908C0
Prijavi grešku
Neka vaša novogodišnja jelka zasija u pravom sjaju! Sa inovativnim LED lampicama, Lumineo Cluster pruža impresivnu paletu raznolikosti u pogledu broja lampica potrebne za osveljavanje i dekorisanje Vaše novogodišnje jelke, girlandi, dekorisnje doma. Lumineo Cluster LED lampice su izraÄ‘ene po najvišim standardima, i pogodne su i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. U poreÄ‘enju sa konvencionalnim osvetljenjem, LED diode pružaju niz prednosti. Oni su ekološki prihvatljivi jer LED svetla štede energiju i traju mnogo duže. U ponudi sajta Volimsvojdom.rs možete izabrati Lumio Cluster LED rešenja, specijalno namenjena za dekorisanje i ukrašavanje vašeg doma, u razliÄ?itim dimenzijama, i brojama lampica. Odaberite najbolje dimenzije sa idealnim brojem lampica i uživajte u predstojećim praznicima. Za unutrašnju i za spoljnu upotrebu Guste sijalice Boja kabla: crna Boja: topla bela Broj lampica: 144 led lampica Efekat svetlucanja: cluster Dužina kabla od utiÄ?nice do prve sijalice: 5m Dužina kabla od prve do poslednje sijalice: 1.2 m Ukupna dužina ( od utiÄ?nice do kraja): 6.2 m Rastojanje izmeÄ‘u dve sijalice: 7,5 cm Sijalice su nezamenjive IP44 - zaštita od prskanja vodom, otporne na vlažno vreme, idealne za spoljašnju dekoraciju
Novogodišnji ukrasi - Rasveta za jelku 1.2 m Toplo bela 144L Lumineo Cluster ( 494676 )
Novogodišnji ukrasi - Rasveta za jelku 1.2 m Toplo bela 144L Lumineo Cluster ( 494676 )
2.999,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka