Bosch Mašina za sušenje veša toplotna pumpa WTX87M90BY

Bosch Mašina za sušenje veša toplotna pumpa WTX87M90BY

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Boschova mašina za sušenje veša. Mašina je kapaciteta sušenja do 9 kg, energetske klase A++, godišnje potroši do 259 kWh. Tehnologija toplotne pumpe nežno suši veš na tem... Pročitaj ceo opis
112.990,00 DIN -10 %
101.690,00 DIN
-10 %112.990,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 03.24.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Tri-O ponudi
Ponuda prodavnice Tri-O za proizvod Bosch Mašina za sušenje veša toplotna pumpa WTX87M90BY. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dubina (cm)
60 cm
Energetski razred
A+
Maksimalna težina (u kg)
Punjenje veša
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009A09FC
Prijavi grešku
Boschova mašina za sušenje veša. Mašina je kapaciteta sušenja do 9 kg, energetske klase A++, godišnje potroši do 259 kWh. Tehnologija toplotne pumpe nežno suši veš na temperaturama do 50 stepeni. Karakteristike Ocena kapaciteta za standardni program za pamuk pri maksimalnom punjenju: 9 kg Tip mašine za sušenje: kondenzacijska Energetska klasa: A++ (na skali energetskih klasa od A+++ do D) Potrošnja energije 259.0 kWh godišnje, na 160 ciklusa sušenja za standardni program za pamuk pri maksimalnom i delimičnom punjenju i režim smanjene potrošnje. Stvarna potrošnja energije po okretaju zavisiće od toga kako se aparat koristi Potrošnja energije kod standardnog programa za pamuk pri maksimalnom punjenju 2.1 kWh i potrošnja energije kod standardnog programa za pamuk pri punjenju do pola 1.24 kWh Ponderisana potrošnja energije isključen / uključen: 0.1 / 0.1 Trajanje režima uključeno: 30 min Program pamuk korišćen za maksimalno i delimično punjenje standardni je program za sušenje na koji se odnose podaci na nalepnici i mikrofilmu. Ovaj program je pogodan za sušenje normalno vlažnog pamučnog veša i najefikasniji je program Vreme programa opterećenja standardnog program za pamuk pri maksimalnom i delimičnom punjenju: 136 min Vreme za standardni program za pamuk pri maksimalnom punjenju: 171 min vreme za standardni program za pamuk pri delimičnom punjenju: 109 min Klasa efikasnosti kondenzovanja A na skali od G (najniža efikasnost) do A (najviša efikasnost) Prosečna efikasnost konden
Bosch Mašina za sušenje veša toplotna pumpa WTX87M90BY
Bosch Mašina za sušenje veša toplotna pumpa WTX87M90BY
101.690,00 DIN
u Tri-O

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka