KRUPS aparat za espresso EA819N10

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Osiguravajući izvanredan kvalitet na jednostavan način, Arabica Latte automatski aparat za espresso kafu donosi pofesionalne rezultate za sve vaše omiljene napitke... Pročitaj ceo opis
79.999,00 DIN
3-12 dana
sa dostavom 80.004,99 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
80.004,99 DIN
Dostupnost

4 left in stock Dostupno u roku od 3 - 12 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o emmezeta.rs ponudi
Ponuda prodavnice emmezeta.rs za proizvod KRUPS aparat za espresso EA819N10. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Tip aparata za kafu
Vrsta aparata za kafu
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00884042
Prijavi grešku
Osiguravajući izvanredan kvalitet na jednostavan način, Arabica Latte automatski aparat za espresso kafu donosi pofesionalne rezultate za sve vaše omiljene napitke - od bogatog ristretta i lunga, do neodoljivo kremastog cappuccina. Jednostavna posuda za mleko donosi savršeni cappuccino na dohvat ruke. Izuzetno veliki LCD ekran pruža izuzetno iskustvo pri pripremi napitaka. KRUPS Quattro Force sistem priprema kafu izvanrednog ukusa zahvaljujući tehnologiji dizajniranoj za optimalno mlevenje, savršeno potiskivanje, filtriranje i isticanje, kao i automatsko čišćenje aparata.

Aparat za automatsku pripremu espresso kafe KRUPS Arabica Latte je najlakši način da u svom domu uživate u savršenom napitku i potpunoj aromi.

Zahvaljujući kontrolama jednostavnim za upotrebu i izuzetno velikom LCD displeju koji nudi jednostavno iskustvo pri pripremi napitaka, ovaj aparat za kafu priprema izuzetan espresso i cappuccino, jednostavnim pritiskom na taster.

Tri podešavanja pri pripremi mleka omogućavaju vam da prilagodite rezultate kada su kremasti napici u pitanju, na način na koji volite, a pametan sistem vam omogućava da memorišete do četiri recepta po vašoj želji.

Sve ovo dolazi sa Krups Quattro Force sistemom za savršenu kafu.
KRUPS aparat za espresso EA819N10
KRUPS aparat za espresso EA819N10
79.999,00 DIN
u emmezeta.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka