MIKASA lopta za odbojku V200W

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Nova Mikasa Indoor Volleyball V200W je naslednik prethodnog modela Mikasa MVA200 i oficijalna je lopta za mečeve FIVB-e (Internacionalna odbojkaška federacija), što z...
Pročitaj ceo opis
9.597,89 DIN
Istaknute ponude
?

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na skladištu

Cena je ažurirana danas od 03.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Stadionshop ponudi
Sve ponude
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.20.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Olimp Sport ponudi
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AF3BAB
Prijavi grešku

Nova Mikasa Indoor Volleyball V200W je naslednik prethodnog modela Mikasa MVA200 i oficijalna je lopta za mečeve FIVB-e (Internacionalna odbojkaška federacija), što znači da će ova lopta takođe biti korišćena na Olimpijskim igrama, svetskim prvenstvima i evropskim šampionatima. Mikasa V200W je standardne veličine 5, teži od 260 do 280 grama, a obima je od 65 do 67cm, ponosni nosilac FIVB sertifikata. Kategorija: lopte Sport: odbojka Pol: unisex MIKASA je japanska kompanija koja se bavi proizvodnjom sportske opreme, a pre svega proizvodnjom lopti za različite vrste sportova. Lopte za fudbal, košarku, odbojku, vaterpolo, rukomet često se koriste za zvanične utakmice, igre i takmičenja. Mikasa su zvanične lopte za sva međunarodna takmičenja Međunarodne odbojkaška federacije, kao i drugih važnih sportskih takmičenja na globalnom nivou. Sve ovo govori o kvalitetu ovog brenda čiji je generalni distributer za Srbiju Tref Sport.
MIKASA lopta za odbojku V200W
MIKASA lopta za odbojku V200W
9.597,89 DIN
u Stadionshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka