Geberit Duofix Basic 458.103.00.1

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Geberit Duofix Basic Sanitarni montažni element za konzolnu WC šolju sa ugradnim vodokotlićem Sigma (UP100) Aktiviranje čeono Ugradna visina: 112cm Za ugradnju obziđi... Pročitaj ceo opis

18.900,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.03.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Diplon.net ponudi
Ponuda prodavnice Diplon.net za proizvod Geberit Duofix Basic 458.103.00.1. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX005F1D97
Prijavi grešku

Geberit Duofix Basic Sanitarni montažni element za konzolnu WC šolju sa ugradnim vodokotlićem Sigma (UP100) Aktiviranje čeono Ugradna visina: 112cm Za ugradnju obziđivanjem ili suvomontažnu, sa oblaganjem gipskartonskim pločama (18 ili 2x12,5mm) Duofix Basic ugradni set za predzidnu montažu Samonoseći okvir sa završnom obradom pečenim lakom Okvir gore, otvoren Okvir sa rupama o 9 mm za učvršćenje u konstrukciji od drvenih okvira Okvir sa prihvatnim otvorima za Geberit Duofix zidno sidro za elemente sa otvorenim okvirom gore Pripremljen okvir za podupirače kod WC keramike sa malom oslonom površinom Potporne noge pocinkovane Potporne noge, podesive od 0–20 cm Ploče stope od plastike Dubina ploče stope odgovara za ugradnju u U-profile UW 50 Priključno koleno koje se može montirati bez alata Ugradni vodokotlić sa aktiviranjem sa prednje strane Ugradni vodokotlić sa izolacijom protiv kondenzacije Kod fabričkog podešavanja moguće je automatsko naknadno ispiranje Priključak za vodu, pozadi ili gore na sredini Opremljen praznom cevi za dovod vode ka priključku Geberit AquaClean uređaja za WC tuš Sa mogućnošću učvršćenja za priključak električnog napajanja Element sadrži: Ugaoni ventil R 1/2", kompatibilan sa MF adapterom, sa priključnim prstenom Građevinska zaštita za revizioni otvor, od polistiren pene 2 vijka za okvir tipke 2 zidna sidra Priključni set za WC,?o?90?mm Priključno koleno 90° od PE-HD, o 90 mm Spojnica za prelaz od PE-HD, o 90 / 110 mm 2 zaštitna čepa Traverza za podmetač za oblogu 2 navojne šipke M12 Materijal za pričvršćivanje Garancija: 10 godina.

Geberit Duofix Basic 458.103.00.1
Geberit Duofix Basic 458.103.00.1
18.900,00 DIN
u Diplon.net

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka