GEBERIT ugradni vodokotlić za konzolni wc KOMBIFIX

GEBERIT ugradni vodokotlić za konzolni wc KOMBIFIX

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Geberit Kombifix sanitarni montažni element za konzolnu WC šolju sa ugradnim vodokotlićem Sigma(UP320) aktiviranje čeono, za ugradnju ispred zida ili u zid ali sa oba... Pročitaj ceo opis

26.050,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.03.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Diplon.net ponudi
Ponuda prodavnice Diplon.net za proizvod GEBERIT ugradni vodokotlić za konzolni wc KOMBIFIX. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00326E0A
Prijavi grešku

Geberit Kombifix sanitarni montažni element za konzolnu WC šolju sa ugradnim vodokotlićem Sigma(UP320) aktiviranje čeono, za ugradnju ispred zida ili u zid ali sa obaveznim obezbeđivanjem 2-9cm. Montažni pocinkovani okvir plave boje debljine 12cm sa uglovima za nameštanje po dubini 12-20cm, ugradni vodokokotlić Sigma(UP320) sa dvokoličinskom tehnikom ispiranja 3/6l. NAPOMENA:Taster linije sigma se naručuje posebno Element sadrži: -metalni pocinkovani okvir plave boje -ugradni vodokotlić Sigma(UP320) izolovan od kondenzacije -4 pričvrsna elementa -2 šrafa sa maticama M12 koji nose konzolnu WC šolju -univerzalni priključak vode 1/2” SN sa ugrađenim ugaonim ventilom -građevinsku zaštitu otvora revizije, montaža bez upotrebe alata -zvučno izolovano učvršćenje odvoda -PE zidno izlivno koleno Ř 90/90 mm -prelazni komad Ř 90/110 mm -garnitura manžetni Ř 90 mm -cev za priključak tuš WC-a -set zvučne izolacije -pričvrsni materijal Garancija za vodokotlić je 10 godina.

GEBERIT ugradni vodokotlić za konzolni wc KOMBIFIX
GEBERIT ugradni vodokotlić za konzolni wc KOMBIFIX
26.050,00 DIN
u Diplon.net

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka