FARM motorna kosilica za travu FLM511ES

FARM motorna kosilica za travu FLM511ES

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Zahvaljujući svojim sjajnim performansama, ova samohodna motorna kosilica sa elektro-startom vam omogućava da uređivanje dvorišta bude uživanje. Širina ko&s... Pročitaj ceo opis
88.930,00 DIN -15 %
75.589,00 DIN
-15 %88.930,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod FARM motorna kosilica za travu FLM511ES. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dodatne funkcionalnosti
Korpa za travu
da
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0054FD29
Prijavi grešku
Zahvaljujući svojim sjajnim performansama, ova samohodna motorna kosilica sa elektro-startom vam omogućava da uređivanje dvorišta bude uživanje. Širina košenja je 50,8cm dok 6-stepeno visinsko podešavanje omogućava raspon košenja od 2,5 do 7,5cm, garantujući da će svi delovi vašeg vrta biti uredni. Korpa za travu je 65l, sa opcijama pražnjenja sa strane ili pozadi u korpu. Ovaj model ima integrisan konektor na kućištu za samoispiranje. Od dodatnih funkcija, može se pohvaliti opcijom malčiranja. Četvorotaktni motor ima zapreminu 173cc. Idealna je za površine do 1500m2.
FARM motorna kosilica za travu FLM511ES
FARM motorna kosilica za travu FLM511ES
75.589,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka