Selenium

Selenium

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Selenium

jačanje imuniteta zaštita od štetnog uticaja slobodnih radikala za zdravlje pankreasa, prostate, debelog creva, pluća, srca Selen je mineral koji se u našem... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00527A1B
Prijavi grešku

Selenium

jačanje imuniteta zaštita od štetnog uticaja slobodnih radikala za zdravlje pankreasa, prostate, debelog creva, pluća, srca Selen je mineral koji se u našem telu nalazi u tragovima ali je u najvećoj koncentraciji prisutan u bubrezima, jetri, slezini, pankreasu i testisima. Selen je važan antioksidant a stručnjaci napominju da je kombinacija sa vitaminom E delotvorna u lečenju problematične kože. Selen štiti imunološki sistem od štetnog uticaja slobodnih radikala što ukazuje na njegovo antioksidativno dejstvo. Dokazano je da ljudi koji imaju manjak selena imaju veći rizik razvijanja srčanih bolesti. Potreban je za zdrav i normalan rad pankreasa i održava elastičnost tkiva, pomaže održavanje zrdavlja prostate i funkcija debelog creva, pluća i srčanog mišića, a doprinosi i jačanju imuniteta. Preporučena upotreba: 1-2 tablete dnevno, odvojeno od unosa drugih vitaminsko-mineralnih preparata. Napomena: Preparat čuvati na hladnom i suvom mestu. Držati van domašaja dece.
Konsultovati lekara pre upotrebe ovog preparata ukoliko imate ili pak sumnjate da imate zdravstvenih problema, ako uzimate lekove, ukoliko ste trudnica ili dojilja.

Sastav jedne tablete Količina po dozi % RDA
Selen (kao selen iz kvasca) 50 mcg 71.00
Napomena:
preparat sadrži tragove brašna i soje
Ostali sastojci:
Di-kalcijum fosfat, celuloza (biljnog porekla), kvasac, magnezijum stearat poreklom iz povrća, silicijum Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.



Selenium
Selenium
660,00 DIN
u Pansport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka