Rimba crna mini haljina i tange, RIM0001827

Rimba crna mini haljina i tange, RIM0001827

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Rimba crna mini haljina i tange, RIM0001827
Haljina je odevni predmet, kojeg obično nose žene i devojčice. Dužina haljine varira zavisno o modi i prilici. Može biti du...
Pročitaj ceo opis
4.490,00 DIN
Proizvođač
Boja
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0051AC3C
Prijavi grešku
Rimba crna mini haljina i tange, RIM0001827
Haljina je odevni predmet, kojeg obično nose žene i devojčice. Dužina haljine varira zavisno o modi i prilici. Može biti duga do poda ili kratka iznad kolena. Izgled haljine menjao se tokom istorije. Postoji mnogo različitih oblika haljina. Ukoliko tražite izuzetno seksi modele najbolje je da pogledate našu kolekciju korseta raznih dezena i radova. Sve haljine u našoj ponudi su od svetski poznatih proizvođača, Leg Avenue, Cottelli, Hustler ... i svi modeli su izuzetnog kvaliteta.
Karakteristike:
Crna mini haljina i tange. Veličina ove haljine zavodljivog dizajna je OS (one size univerzalna).Haljina je odevni predmet, kojeg obično nose žene i devojčice. Dužina haljine varira zavisno o modi i prilici. Može biti duga do poda ili kratka iznad kolena. Izgled haljine menjao se tokom istorije. Postoji mnogo različitih oblika haljina. Ukoliko tražite izuzetno seksi modele najbolje je da pogledate našu kolekciju korseta raznih dezena i radova. Sve haljine u našoj ponudi su od svetski poznatih proizvođača, Leg Avenue, Cottelli, Hustler ... i svi modeli su izuzetnog kvaliteta.Ukoliko tražite izuzetno seksi modele najbolje je da pogledate našu kolekciju korseta raznih dezena i radova. Sve haljine u našoj ponudi su od svetski poznatih proizvođača, Leg Avenue, Cottelli, Hustler ... i svi modeli su izuzetnog kvaliteta.

Karakteristike:Karakteristike:
Rimba crna mini haljina i tange, RIM0001827
Rimba crna mini haljina i tange, RIM0001827
4.490,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka