Inhalator Pic Solution Mr. Hippo

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
PIC Solution inhalator je uređaj za aerosol terapiju dizajniran i proizveden po najsavremenijoj tehnologijiSa Sidestream raspršivačem lekovi prodiru u respiratorni sistem... Pročitaj ceo opis
7.490,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0050AAD9
Prijavi grešku
PIC Solution inhalator je uređaj za aerosol terapiju dizajniran i proizveden po najsavremenijoj tehnologijiSa Sidestream raspršivačem lekovi prodiru u respiratorni sistem mnogo lakše, zahvaljijući optimalnoj veličini aerosol čestica. Sidestream značajno povećava protok čestica i smanjuje vreme terapije.Uređaj je specificno napravljen kako bi terapeutski tretman učinio mnogo praktičnijim i lakšim,a da pri tom garantuje kvalitet i bezbednost. Paket sadrži svu dodatnu opremu za najpogodniju vrstu tretmana za vaše dete i da ga učini zanimljivim. Dodatna oprema je smeštena u praktinom pakovanju. Inhalator je pouzdan i lak za korišćenje, i nisu potrebna posebna uputstva za njegovo održavanje. TEHNIČKE KARAKTERISTIKEVoltaža: 230VFrekvencija: 50HzSnaga: 130VAOsigurač: F 5 AT 250V~Maksimalni protok: 15±2 l/minRadni protok: 7±1 l/minMaksimalni pritisak: 2±0,4 atmRadni pritisak: 0,6±0,15 atmTežina: 1,6 kgmaksimalno vreme rada=20 minuta, min pauza 40 min. na 40°CMMAD: 3,49±0,08 µm,Disajni deo: 70,6±1,1%Kapacitet raspršivača: 10 mlNivo buke za 50ml: 74dB (*Podaci o nivou buke su mereni na novom uređaju.Vrednost može varirati od upotrebe.)Vek uređaja:1.000 tretmanaVek korišćenja dodataka:1 god.Dodatna upustava o korišćenju i održavanju proizvoda možete pogledati u PDF prilogu :
Inhalator Pic Solution Mr. Hippo
Inhalator Pic Solution Mr. Hippo
7.490,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka