Silikonska vagina

Silikonska vagina

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Silikonska vagina je model koji ae ti omoguaiti savršeno zadovoljstvo prilikom penetracije.Ljubavni tunel ove vagine je tako konstruisan da poseduje silikonske balonei... Pročitaj ceo opis

2.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX004C56F3
Prijavi grešku

Silikonska vagina je model koji ae ti omoguaiti savršeno zadovoljstvo prilikom penetracije.Ljubavni tunel ove vagine je tako konstruisan da poseduje silikonske baloneiae koji su fantastieno mekani i napravljeni od silikona po poslednjoj tehnologiji pa pruži fantastiean oseaaj poput prave vagine.Ovaj model silikonske vagine oponaša mladu tesnu vaginu kako i nosi naziv ovog modela.Namenjena je pravom zadovoljstvu ,da pruži pravi realistiean oseaaj u kome aeš maksimalno uživati i doživeti ueestale orgazme.Silikonska vagina ima dužinu 12,7 cm i odgovara svim velieinama penisa,a dizajn je tako ura?en da u ruci leži savršeno.Ova sexy igraeka je napravljena da pruži pravo zadovoljstvo na realistiean naein.Ono što mi preporueijemo ,jeste da koristiš lubrikant prilikom penetracije da bi ceo ugo?aj bio vrhunski.Ako nemaš devojku ili želiš da probaš neke nove stvari ,ova silikonska vagina je model koji trebaš da narueiš.

Silikonska vagina
Silikonska vagina
2.990,00 DIN
u Sexshopfantazija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka