Kruso - Luc Zajler

Kruso - Luc Zajler

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Priča o Elizabet Sidal, strastvenoj ženi koja je bila večno nadahnuće, san svakog umetnika i umetnica kojoj su osporavali pravo da stvara. „Dobitnik Nemačke književne nag... Pročitaj ceo opis
1.199,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 19.30.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Kruso - Luc Zajler. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX004C2F03
Prijavi grešku
Priča o Elizabet Sidal, strastvenoj ženi koja je bila večno nadahnuće, san svakog umetnika i umetnica kojoj su osporavali pravo da stvara. „Dobitnik Nemačke književne nagrade 2014. Niko nije izgubljen. Niko ne nestaje zauvek. Godina 1989. Posle nesreće koja ga je teško pogodila Edgar Bendler, na korak od samoubistva, prekida studije i napušta dotadašnji život. Postaje perač sudova na Hidenzeu, istočnonemačkom ostrvu „disidenata“, obavijenom legendama. U kuhinjskoj perionici Pustinjaka, malog hotela visoko iznad mora, Ed upoznaje Aleksandera Krusoviča – Krusoa. Rađa se iskreno prijateljstvo, koje ih povezuje na gotovo mističan način. Kruso, nezvanični patron Hidenzea, upućuje Eda u rituale sezonskih radnika i zakone koji vladaju njihovim noćima, u kojima Ed doživljava svoje prvo posvećenje u seksualnost. Tajni motor tog „društva“ je Krusoova utopija, koja svakom brodolomniku života obećava otkrivanje slobode za samo tri-četiri noći. Ali leto 1989. potresa celo ostrvo. Sledi...
Kruso - Luc Zajler
Kruso - Luc Zajler
1.199,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka