VORNER SuperMix VSM 0357

VORNER SuperMix VSM 0357

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
DOSTUPAN ZA PREUZIMANJE U TC PIRAMIDš OGRANIČENA KOLIČINA !Jedinstvena tehnologija ceđenja koja će vaš napitak pretvoriti u super napitak. Ova tehnologija razbija i drobi... Pročitaj ceo opis
6.932,44 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.21.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Dodatnaoprema ponudi
Ponuda prodavnice Dodatnaoprema za proizvod VORNER SuperMix VSM 0357. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Priključna snaga (W)
600
Zapremina posude (l)
0.7
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0051E3FB
Prijavi grešku
DOSTUPAN ZA PREUZIMANJE U TC PIRAMIDš OGRANIČENA KOLIČINA !Jedinstvena tehnologija ceđenja koja će vaš napitak pretvoriti u super napitak. Ova tehnologija razbija i drobi semenje, stabljike i koru i pretvara ih u prah u kojem su koncentrovane najznačajnije hranljive materije, a što obični sokovnici i blenderi nisu u stanju da učine. Drobi i razgrađuje hranu i iz nje izvlači blagotvorne materije na ćelijskom nivou. Prodire kroz stabljike, tvrdu koru, otvara semenke i stiže i do svih skrivenih hranljivih sastojaka. Secka, drobi i melje. Skraćuje vreme provedeno u kuhinji. Vorner SuperMix primeren je za, praktično svakoga ko želi da pojednostavi način ishrane i da živi zdravije, odličan je za vegetarijance i vegane, aktivne ljude, sve koji se inače ne hrane zdravo, porodice sa decom koja ne vole povrće i vođe na tanjiru, ljude koji imaju povišen nivo holesterola u krvi, sve kojima je potrebna hrana sa visokom hranljivom vrednošću, ljude u raznim stanjima bolesti.
Snaga motora600W
Kapacitet posude0,7l
BojaInox
OstaloIma tri posude, glavna 0.7l, manja posuda sa drškom 0,5l, manja posude sa poklopcem koji ima otvor za piće i produžava se u dršku 0.5. 1 ravno sečivo (za mlevenje žita, svežeg bilja i seckanje jezgrastih plodova), 1 dvojno sečivo za ekstrakciju (snagom prodire u semenke, debele stabljike i tvrdu koru i iz njih istiskuje hranljive materije). Visina pogonske jedinice bez posudica: 20 cm. Visina visoke posudice: 17 cm Visina niže posudice: 12 cm Prečnik posudice (deo za piće): 10,5 cm. Posude perive u sudomašini. Materijali: Bez bisfenola A , ABS plastika, polipropilen, nerđajući čelik, silikonska guma, polikarbonat, PCTG plastika, legura aluminijuma, legura cinka, bakar, guma, poliamid, polioksimetilen, nelepljiva površina, 10.000 obrtaja/min
VORNER SuperMix VSM 0357
VORNER SuperMix VSM 0357
6.932,44 DIN
u Dodatnaoprema

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka