Benč klupa Gim Fit univerzalna

Benč klupa Gim Fit univerzalna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Gim Fit 1035-1 benč klupa je idealna sprava za postizanje vrhunskih rezultata, i linije o kojoj ste sanjali. Ova benć klupa pogodna je za eliminisanje viška kilograma, ja... Pročitaj ceo opis
16.400,00 DIN -9 %
14.900,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX004A379A
Prijavi grešku
Gim Fit 1035-1 benč klupa je idealna sprava za postizanje vrhunskih rezultata, i linije o kojoj ste sanjali. Ova benć klupa pogodna je za eliminisanje viška kilograma, jačanje i oblikovanje mišića jer uključuje rad svih trbušnih mišića (donjih, bočnih i gornjih). Takođe vam omogućava da sa malo treninga ojačate i oblikujete u željeno stanje vaše mišiće nogu i ruku. Vežbanje na ovoj benč klupi se odlikuje udobnošću koju ona pruža, tako da vam tokom rada na njoj i postizanja izuzetnih rezultata, ništa neće odvlačiti pažnju. Lako se prilagođava svakom korisniku i svakoj situaciji.Univerzalna Gym Fit benč klupaPodešavanje nagiba klupe i visine samog stalka za tegoveLako se sklapa kada se ne koristiPredviđena za izvođenje sledeći vežbi: ravni i kosi benč, razvlačenje, vežbe za ramena, vežbe nožnih mišićaMax opterećenje stalka: 80 kgMax opterećenje bočnih poluga: 25 kgMax opterećenje nožne poluge: 30 kgMax težina vežbača: 100 kgBench klupe su sprave na kojima možete da formirate gornji deo tela i da unapredite svoj torzo. Sa svojom čvrstom konstrukcijom i kompaktnim dizajnom bench klupa vam pruža mogućnost udobnog vežbanja. Klupa je dizajnirana za istezanje mišića i kičme, sedište je tapacirano i mogućnost preklapanja čini ovu spravu idealnom za vaš stan. Bench klupa pruža bezbednost na prvom mestu i njena stabilna struktura pomaže da se izbegnu slučajne povrede.
Benč klupa Gim Fit univerzalna
Benč klupa Gim Fit univerzalna
14.900,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka