Regulator vode Gardena EasyControl

Regulator vode Gardena EasyControl

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sekcija kontrola se skida radi lakšeg programiranja. Vaš mali elektronski asistent koji vam olakšava navodnjavanje bašte. Kompjuter je povezan direktno sa česmom i kontro... Pročitaj ceo opis
5.200,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX004CB775
Prijavi grešku
Sekcija kontrola se skida radi lakšeg programiranja. Vaš mali elektronski asistent koji vam olakšava navodnjavanje bašte. Kompjuter je povezan direktno sa česmom i kontroliše protok vode u zavisnosti sa zadatom frekvencom i dužinom navodnjavanja, tako da ne morate da brinete o vašim biljkama kad ste na putu ili za vreme praznika. Dodatna opcija je povezivanje sa senzorom koji proverava vlažnost zemljišta, što je velika prednost, jer kada padne kiša zemljište je dovoljno vlažno, tako da tada nije potrebno navodnjavanje čime se postiže velika ušteda vode. Radi na 1 x 9 V alkalne baterije ( ne dobijaju se u pakovanju)Operativni pritisak min 0,5 barOperativni pritisak max 12 barZa slavine sa navojem 26.5 mm (G 3/4) i 33.3 mm (G1)
Regulator vode Gardena EasyControl
Regulator vode Gardena EasyControl
5.200,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka