Paterson kadica za razvijanje papira 50.8 x 60 cm (bela)

Paterson kadica za razvijanje papira 50.8 x 60 cm (bela)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Paterson kadica za razvijanje papira je dostupna u svim velieinama koje odgovaraju dimenzijama papira i bojama koje definišu razlieite radne rastvore, a vide se u uslo... Pročitaj ceo opis

4.490,00 DIN
Proizvođač
Boja
Tip dodatne opreme
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00451553
Prijavi grešku

Paterson kadica za razvijanje papira je dostupna u svim velieinama koje odgovaraju dimenzijama papira i bojama koje definišu razlieite radne rastvore, a vide se u uslovima osvetljenja laboratorijskim svetlima. Udubljenja na dnu su napravljena tako da spreeavaju lepljenje papira za dno, kao i za lakše manipulisanje papirom.

Postoje tri udubljenja za termometar. Na jednoj od ivica se nalazi levkasti deo koji služi za lako prosipanje teenosti, bez kapljanja.

Naein porueivanja:

- online porueivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete porueiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

- telefonom na broj: 069/1413150.

Naein dostave:

- Post Express-om: dostava nije ukljueena u cenu proizvoda. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

- Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs) poruee robu ili usluge u iznosu koji prelazi 2.500.00 dinara izatim sami izvrše uplatu na tekuai raeun prodavnice (opštom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bankingom i sl.).

- lieno preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neae uvek biti moguaa.

Naein plaaanja:

- pouzeaem: plaaanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji ae naplatiti cenu porueenih proizvoda i troškova dostave;

- uplatom na tekuai raeun Prodavnice: u ovom slueajuse kuriru Post Express-a plaaa samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekuaeg raeuna Prodavnice je 170-50016338000-58.

Paterson kadica za razvijanje papira 50.8 x 60 cm (bela)
Paterson kadica za razvijanje papira 50.8 x 60 cm (bela)
4.490,00 DIN
u fotokiosk

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka