EVELINE - NEGA NOKTIJU - ARGAN ELIXIR 8U1

EVELINE - NEGA NOKTIJU - ARGAN ELIXIR 8U1

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Regenerativno ulje za nokte i zanoktice Brza apsorbujuaa formula sa kombinacijom eistog arganovog, ulja avokada i bademovog ulja je razvijena za intenzivnu regeneraciju n... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX003BE6BD
Prijavi grešku
Regenerativno ulje za nokte i zanoktice Brza apsorbujuaa formula sa kombinacijom eistog arganovog, ulja avokada i bademovog ulja je razvijena za intenzivnu regeneraciju noktiju i zanoktica. Nokti dobijaju sjaj, postaju glatki i otporni na ošteaenja, dok suve i ispucale zanoktice postaju meke i zdrave vea nakon 7 dana primene. Naein upotrebe: Svakog dana (poželjno pre spavanja) nanesite jedan sloj eliksira na eiste i suve nokte i zanoktice. Proizvod sadrži sastojke prirodnog porekla, tako da ga možete koristiti dugo koliko želite. Miris limuna eini primenu eliksira veoma prijatnom. Ovaj eliksir se preporueuje i za negu zanoktica u vreme tretiranja noktiju zaštitama za nokte koji sadrže formaldehid.
EVELINE - NEGA NOKTIJU - ARGAN ELIXIR 8U1
EVELINE - NEGA NOKTIJU - ARGAN ELIXIR 8U1
414,00 DIN
u ekozmetika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka