MEMORIS golmanske pantalone M1304

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda:
Memoris golmanske pantalone M1304
Memoris golmanske pantalone napravljene su od najfinijeg prijatnog materijala, koji je otporan a u isto vreme pruž...
Pročitaj ceo opis
4.650,00 DIN
Proizvođač
Dužina pantalona
Materijal
Sportske pantalone za
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0033817A
Prijavi grešku
Opis proizvoda:
Memoris golmanske pantalone M1304
Memoris golmanske pantalone napravljene su od najfinijeg prijatnog materijala, koji je otporan a u isto vreme pruža i jaku zaštitu: Poliester 100% Interlock 200 GRMS. Skoro ceo je obložen posebno izdržljivim i prijatnim zaštitnim sun?erom. Kod ovog modela na prvom mestu se vodilo raeuna o zaštiti golmana, zaista izuzetno i to treba videti, probati! Dostupan u kombinaciji boja kao na slici i u velieinama za decu i odrasle.
velieine za decu: 6, 8 velieine za odrasle: S, M, L, XL, XXL
Neka Vas niska cena u ponudi ne zbunjuje, kvalitet je ono eime se predstavljamo! Niska cena je samo posledica naše odluke da na tržište izbacimo ponudu koja se ne odbija i koja govori sama za sebe. Ovo je odlika svih Memoris artikala iz naše ponude.
Ogromno iskustvo i kvalitet nalaze se u svakom od Memoris proizvoda, jer se 95% artikala proizvodi u Pakistanu, u fabrikama gde su se nekada proizvodili najveai svetski brendovi pre nego su otišli u Kinu. Mi smo birali materijal na osnovu našeg iskustva sa sportskom opremom brenda koga zastupamo, tj. biramo materijale modela koji su se najviše prodavali na našem tržištu i sa kojima su naši kupci bili prezadovoljni. Dodali smo puno detalja koji naše proizvode eine boljim od onih na kojima smo ueili. Kada saberete iskustvo i kreativnost dobijete zaista neverovatan kvalitet koji Vam nude Memoris proizvodi. Dodali smo još jedan detalj - kada smo vea došli u tu situaciju da možemo. Svaka ušivna deklaracija ili etiketa ura?ena je na engleskom, ali i na srpskom jeziku, da bi se naš brend prepoznao kao domaai. Štucne su jedini proizvod koji izra?ujemo u Kini, jer takav kvalitet koji smo tamo dobili nismo videli ni kod najpoznatijih svetskih brendova. Moguae je da se takve štucne prave za tržišta zapadnih zemalja, ali ih nema kod nas. Memoris štucne imaju mrežasti deo izrade na elanku i listu, a i iznad stopala na nozi. Osim što to estetski lepo izgleda, jako je praktieno jer se noga manje znoji.
MEMORIS golmanske pantalone M1304
MEMORIS golmanske pantalone M1304
4.650,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka