COLOSSUS dehidrator za sušenje hrane CSS-5332

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Dehidratori hrane su aparati koji pomoću toplog vazduha koristeći strujanje vazduha postignutog ventilatorom, suše hranu i namirnice do nekog određenog stepena vlažnosti,... Pročitaj ceo opis
5.750,00 DIN
Proizvođač
Boja
Snaga (W)
350
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00320B0D
Prijavi grešku
Dehidratori hrane su aparati koji pomoću toplog vazduha koristeći strujanje vazduha postignutog ventilatorom, suše hranu i namirnice do nekog određenog stepena vlažnosti, odnosno osušenosti. Topao vazduh u ovim aparatima za sušenje hrane se uglavnom podešava pomoću potenciometra na kom je često vidno obeleženo koju temperaturu koristiti za određenu hranu. Takođe postoji neko određeno vreme, često navedeno u priloženim uputstvima za upotrebu uz aparat, koje je potrebno da bi se hrana osušila. Takođe, većina ovih sušača hrane ima mogućnost uklanjanja nepotrebnih nivoa, odnosno nivoa na kojima se ne nalazi hrana i nemaju potrebe da zauzimaju prostor. Dehidratori hrane Colossus Technology nude veoma pouzdane performanse, funkcionalnost, kvalitetan dizajn i pristupačnu cenu. Svako malo domaćinstvo koje želi da iskoristi dobrobiti sušenja voća, koštanog voća(badema, lešnika, oraha, itd), mesnih proizvoda(ribljih fileta, šunke, treba da uzme u obzir kupovinu ovakvih jednostavnih a ipak korisnih aparata. U ponudi se nalazi popularni CSS-5330 Colossus Dehidrator sušač hrane, kao i model CSS-5332 Colossus Dehidrator namirnica sa dodacima za pripremu jogurta.
COLOSSUS dehidrator za sušenje hrane CSS-5332
COLOSSUS dehidrator za sušenje hrane CSS-5332
5.750,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka