SKYWATCHER teleskop 60/700 AZ2

SKYWATCHER teleskop 60/700 AZ2

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Dobar odnos cene i kvaliteta. Ovim teleskopom, sa objektivima koje dobijate, možete videti Mesec sasvim lepo, njegove kratere, svetlije planete sa određenim nivoom detalj... Pročitaj ceo opis
15.299,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 08.02.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod SKYWATCHER teleskop 60/700 AZ2. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Tip dodatne opreme
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00320A4F
Prijavi grešku
Dobar odnos cene i kvaliteta. Ovim teleskopom, sa objektivima koje dobijate, možete videti Mesec sasvim lepo, njegove kratere, svetlije planete sa određenim nivoom detalja: Jupiter i njegove satelite, Saturnove prstene. Kvalitetan fokuser sa zupčastom letvom 31.75 mm Barium okulari (20mm i 10mm) koji se dobijaju uz ovaj teleskop, u svakom pogledu su bolji od Huygens, SR, ili nekih bezimenih okulara Sa ovim okularima može se postići uvećanje od 35x i 70x Dodavanjem drugih okulara kraćeg fokusa (kupuju se posebno) mogu se postići povećanja i preko 100x Uz teleskop još dobijate: tražilac: 5x24, dijagonalno ogledalo, terestički adapter koji služi za posmatranje Zemaljskih objekata Sky Watcher trenutno ima najdinamičniji razvoj teleskopa u svetu. I slobodno se može reći da je jedana od najpopularnijih marki teleskopa. Proizvodi se u fabrici Synte u mestu Šozu (Kina). Synta je osnovana 1988 godine u Tajvanu, gde je započela sa proizvodnjom okulara, a 1992. godine je izgradila prvu fabriku u Kini. U početku je bila dobavljač Tasco - a i Celestrona da bi kasnije prešla na sopstvenu proizvodnju astronomskih teleskopa pod svojim imenom Skywatcher i to za Japansko tržište. Optika je kod ovih teleskopa izuzetno kvalitetna, bez boja po rubovima Maksutov-Cassegrain tubusi većih dimenzija (127-180 mm) su vrlo retki u ponudama drugih proizvođača, zahvaljujući perfektno izarađenoj korekcionoj ploči, daje izuzetno kontrastnu sliku a u odnosu na Shmidt-Cassegrain teleskope, imaju mnogo šire vidno polje.
SKYWATCHER teleskop 60/700 AZ2
SKYWATCHER teleskop 60/700 AZ2
15.299,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka