COLEMAN mini sto za kampovanje 204395

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kampovanje je kraći boravak u prirodi, tokom koga kamperi odlaze van civilizacije. Najčešće se koriste šatori, kamp-prikolice ili samo vreće za spavanje. Ka... Pročitaj ceo opis
9.774,00 DIN
Proizvođač
Boja
Tip nameštaja
sto
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX002A9110
Prijavi grešku
Kampovanje je kraći boravak u prirodi, tokom koga kamperi odlaze van civilizacije. Najčešće se koriste šatori, kamp-prikolice ili samo vreće za spavanje. Kampovanje je kao rekreativna aktivnost postala popularna u 20. veku. Prilikom izbora odgovarajućeg mesto za kampovanje, treba voditi računa da je mesto suvo, ocedno, blago nagnuto, zaštićeno od vetra, da ima drveća ili da je pored šume i da je daleko od močvara. Poželjno je da se u blizini nalazi pijaća voda (reka, jezero, izvor…). U planinskim predelima mora se voditi računa o odronjavanju stena, snežnih lavina i vejavica.

Šator se postavlja tako da je najmanjom površinom okrenut pravcu iz kojeg vetar duva, a ulaz šatora na suprotnu stranu. Protiv insekata se može braniti odgovarajućom kremom, mrežom, ili biljkom (navodno se ispod orahovog lišća se ne skupljaju ni komarci ni mušice). Kamp oprema, najčešće, uključuje:
šator
vreću za spavanje
podmetač za vreću, ako je hladno ili neravno
plinsku bocu, ako se kampuje na mestu gde je vatra zabranjena
baterijsku lampu
sekiru ili testeru
razne vrste i dužine konopca COLEMAN mini kamp sto, 204395 • Sto za dvoje




 
COLEMAN mini sto za kampovanje 204395
COLEMAN mini sto za kampovanje 204395
9.774,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka