BODY SCULPTURE elastična zaštita za lakat, BNS-030

BODY SCULPTURE elastična zaštita za lakat, BNS-030

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Današnji štitnici se prave od snažnog sunđera koja je sposobna da apsorbuje udar i koja je prekrivena čvrstom plastikom. Štitnici obično imaju i nitne i kopče kako bi ... Pročitaj ceo opis

1.186,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX002A90E3
Prijavi grešku

Današnji štitnici se prave od snažnog sunđera koja je sposobna da apsorbuje udar i koja je prekrivena čvrstom plastikom. Štitnici obično imaju i nitne i kopče kako bi se omogućilo podešavanje veličine. Novi štitnici imaju i ugrađen sistem kojim se reguliše temperatura tela sportiste. Korišćenje tvrđih materijala kao što je metal bi pružilo veću zaštitu pri samom udarcu, ali bi postojala mogućnost povređivanja prilikom pada, a takvi štitnici bi bili i preteški pa bi usporavali kretanje sportista. Izuzetno je bitno određivanje veličine štitnika za svakog pojedinačnog sportistu. Mera za štitnik se uzima merenjem razmaka između plećki sportiste i dodavanjem dužine od oko jednog centimetra. Štitnike treba često menjati ukoliko se trpe česti udarci kako bi se osiguralo da sportista uvek nosi ispravne štitinike.

Dizajn štitnika zavisi i od pozicije i zadataka koje sportista treba da obavlja na terenu. Tako kvoterebekovi u američkom fudbalu nose lagane štitnike koji im omogućavaju lakše kretanje ruku. Za igrače na liniji skrima se koriste štitnici koji obezbjeđuju da ih protivnik ne može držati u tom delu jer mu ruka proklizava.

BODY SCULPTURE elastična zaštita za lakat, BNS-030

Elastična zaštita za lakat

• Veličine: S/M, L, XL

BODY SCULPTURE elastična zaštita za lakat, BNS-030
BODY SCULPTURE elastična zaštita za lakat, BNS-030
1.186,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka