AutoCAD 2011 do kraja Donnie Gladfelter

AutoCAD 2011 do kraja Donnie Gladfelter

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
utoCAD 2011 i AutoCAD LT 2011 je savršen uvod u CAD program Autodeska. Sve instrukcije su tipa korak po korak. U pitanju je novo izdanje, koje je poznati ekspert u oblast... Pročitaj ceo opis
2.200,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX002A85AC
Prijavi grešku
utoCAD 2011 i AutoCAD LT 2011 je savršen uvod u CAD program Autodeska. Sve instrukcije su tipa korak po korak. U pitanju je novo izdanje, koje je poznati ekspert u oblasti AutoCAD-a Doni Gladfelter u potpunosti revidirao i ažurirao. Knjiga će vam omogućiti da, tokom samostalnog rada, brzo vidite rezultat svog truda. Naučite kako da isplanirate, razvijete, dokumentujete i prezentujete kompletan projekat u AutoCAD-u. Kroz sve ove faze možete da prolazite redom, ali i da direktno pređete na oblast koja vas zanima. Na veb sajtu ove knjige možete da preuzmete sve crteže koji postoje u knjizi. Upoznaćete najbitnije karakteristike AutoCAD-a, dobićete osnove i upoznati najnovije industrijske standarde i tehnike. Vrlo brzo ćete postati produktivni u radu sa AutoCAD-om 2011.

VAŽNA NAPOMENA UZ IZDANJE Knjiga ima 983 strane, od čega: ŠTAMPANA knjiga sadrži poglavlja 1 - 12 do 656 strane. E-KNJIGA u pdf formatu sadrži poglavlja 13-17, Rečnik i Indeks. Knjiga bi koštala preko 3000 dinara, da smo je kompletnu objavili u štampanom obliku.

DODATNE POGODNOSTI Nakon kupovine štampane knjige, svaki kupac nam šalje email, nakon čega na istu adresu dobija e-knjigu, koja sa štampanom predstavlja celinu. Dodatna pogodnost: Svaki kupac knjige AutoCAD 2011 stiče dodatni popust od 20% pri kupovini bilo koje druge naše iz oblasti CAD, kao i svih budućih izdanja AutoCAD-a.

Osnovno o knjizi Brzo savladajte interfejs AutoCAD-a 2011 i odmah počnite sa upotrebom osnovnih komandi i podešavanjem sopstvenih crteža. Usavršite svoje veštine u radu sa grupama, elevacijama, šrafurama i tekstom u više redova. Crtajte prefinjene crteže dok se budete usavršavali u radu sa kotiranjem, kreiranjem spoljašnjih referenci, radu sa tabelama, dinamičkim blokovima, rasporedima i štampanjem. Ovladajte parametarskim alatima koji pomažu da crtež ostane konzistentan. Upotrebite Američki Nacionalni CAD standard za kreiranje kompletne dokumentacije. Kotirajte svoj crtež i dodajte napomene u njega uz pomoć savremene prakse u crtanju. Pomoću blokova, šrafura, polja i drugih alata nacrtajte prefinjene crteže. Napravite, vizuelizujte i analizirajte svoj crtež pomoću alata za rad u 3D, kao i korišćenjem novih mogućnosti vezanih za trodimenzionalne površine.

AutoCAD 2011 do kraja Donnie Gladfelter
AutoCAD 2011 do kraja Donnie Gladfelter
2.200,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka