GORENJE bojler TGR 80N

 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Ime prodavnice (A-Z)
  • Ime prodavnice (Z-A)
Pre kupovine proveri detalje kod izabrane prodavnice.
SR
In stock

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TG80N

Za sve online narudžbe! Svi naručeni artikli (od pegle do veš mašine) putem web shopa se besplatno dostavljaju na adresu potrošača.

Ostale cene

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TGR 80NGU

Ponuda za proizvod Gorenje TGR 80

ELBRACO online prodaja tehnike (elbraco.rs) nudi sledeće načine plaćanja: Plaćanje pouzećem Ukoliko želite da izvršite plaćanje pouzećem, isplata se vrši prilikom isporuke porudžbine. Ukoliko je isporuka putem kurirske službe, isplata se vrši direktno osobi koja vrši isporuku. Plaćanje preko računa Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Kurirska služba AKS, rok isporuke u 3-5 dana, besplatno za sve narudžbine veće od 3000RSD. Za iznose manje od 3000RSD naplaćuje se transport robe u iznosu od 240RSD.

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TGR 80 N

Za Beograd i okolinu - Plaćanje se može izvršiti uplatom na naš žiro račun, ili gotovinom prilikom isporuke aparata, za prodaju koja se vrši u našim prodavnicama plaćanje može biti čekovima, platnim karticama Visa, Dina, Master i Maestro. Za Srbiju - Za kupce van Beograda obavezna je uplata na naš tekući rečun opštom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, na osnovu podataka koje će te dobiti putem e-maila ili od našeg telefonskog operatera.

Brzo, najbrže moguće, poštujući pravila saobraćaja kao i novi zakon o bezbednosti u roku od 24 sata isporučujemo i unosimo u stan svu kupljenu robu u iznosu preko 10.000 din potpuno besplatno na području Beograda. Isporuku po gradovima u Srbiji vršimo u roku od 72 sata, u praksi to ne traje duže od 48 sati. Za robu kupljenu kod nas ispod 10.000, kupci sami snose troškove prevoza!!! Uživajte u kupovini ma gde bili u Srbiji.

Ponuda za proizvod GORENJE Bojler TGR80N

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti. 2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking). 3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe) Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate prilikom isporuke. Ukoliko isporuku vrši kurirska služba, moguće je plaćanje gotovinom.

Gigatron d.o.o. vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom City Express. Ukoliko porudžbina prelazi iznos od 3.000,00 dinara ova usluga se ne naplaćuje. Gigatron d.o.o. vrši isporuku na adresu svim pravnim licima na teritoriji Beograda. Ova usluga je besplatna. Za ovu uslugu ne postoje nikakva ograničenja.

Ponuda za proizvod Bojler 80l, Gorenje TG80N

Ponuda za proizvod Bojler Gorenje TGR 80L

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TGR 80 N