Krups Aparat za Espreso kafu EA816170

Krups Aparat za Espreso kafu EA816170

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Uz KRUPS Essential, vratite se suštini espressa. Jednostavan za upotrebu zahvaljujući vrlo velikom LCD displeju. Praktičan način rada omogućava Vam jednostavan postupak z... Pročitaj ceo opis
80.199,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 17.17.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Krups Aparat za Espreso kafu EA816170. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dodatne funkcionalnosti
Tip aparata za kafu
Vrsta aparata za kafu
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B6BC8C
Prijavi grešku
Uz KRUPS Essential, vratite se suštini espressa. Jednostavan za upotrebu zahvaljujući vrlo velikom LCD displeju. Praktičan način rada omogućava Vam jednostavan postupak za memorisanje dva različita recepta za napitke, čuvajući podešavanje za pripremu Vaše savršene kafe za savršene rezultate svaki put. Zahvaljujući KRUPS Thermoblock Compact sistemu, temperatura rapidno raste, tako da možete uživati u vrućoj kafi još od prve šoljice. Karakteristike Mogućnost podešavanja temperature za postizanje istinskog ukusa espressa i kafa Mogućnost podešavanja finoće mlevenja radi postizanja savršene arome Kraći put protoka vode sprečava smanjenje temperature Pripremite ristretto ili espresso kao profesionalni barista podešavanjem količine i finoće mlevenja Sa automatskim podešavanjem metalni mlin konusnog oblika osigurava optimalne rezultate mlevenja Uživajte u najboljem iz oba sveta - praktičan i kompaktan dizajn za rezervoarom za kafu u zrnu od 260g i rezervoar za vodu od 1,7l Sistem za detekciju prazne posude za vodu Pritisak 15 bara Snaga 1450 W
Krups Aparat za Espreso kafu EA816170
Krups Aparat za Espreso kafu EA816170
80.199,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka