NATURE SKIN mekana navlaka za penis, 20cm

NATURE SKIN mekana navlaka za penis, 20cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Navlaka je udobna i namenjena je za impresivne erekcije. Mekana navlaka za penis je realistišna i ima izražene vene i glavu penisa. Izrađena je od TPR silikona ... Pročitaj ceo opis
3.490,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B592FF
Prijavi grešku
Navlaka je udobna i namenjena je za impresivne erekcije. Mekana navlaka za penis je realistišna i ima izražene vene i glavu penisa. Izrađena je od TPR silikona što znači da je izuzetno mekana i prijatna na dodir. Ukupna dužina navlake iznosi 20 cm dok je dužina umetanja 16,5 cm a obim 2,5 cm. Navlaka je namenjena za sve veličine penisa jer je rastegljiva. Podržava izdržljivost muškarca zbog čvrstog prianjanja i takođe čini penis približno debljim za oko 2 cm i dužim za 3 cm. Za lakšu penetraciju preporučuje se lubrikant na bazi vode. Za pravilno održavanje potrebno je igračku oprati mlakom vodom i blagim sapunom, isprskati Toys cleanerom sredstvom za čišćenje iz našeg asortimana pa obrisati i ostaviti da se dobro osuši.
NATURE SKIN mekana navlaka za penis, 20cm
NATURE SKIN mekana navlaka za penis, 20cm
3.490,00 DIN
u Sexshopfantazija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka