Navlaka za penis 20cm Fantasy-X tension Elite

Navlaka za penis 20cm Fantasy-X tension Elite

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Navlaka za penis 20cm Fantasy-X tension EliteNavlaka za penis 20cm Fantasy-X tension Elite izuzetnog kvaliteta. Napravljena je od vrhunskog silikona, poseduje glatku i ne... Pročitaj ceo opis
7.490,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 11.08.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Navlaka za penis 20cm Fantasy-X tension Elite. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B580DE
Prijavi grešku
Navlaka za penis 20cm Fantasy-X tension EliteNavlaka za penis 20cm Fantasy-X tension Elite izuzetnog kvaliteta. Napravljena je od vrhunskog silikona, poseduje glatku i nežnu spoljašnjost. Povećajte penis na brz i jednostavan način, oduševite vašu partnerku i priredite joj noći za pamćenje. Uz ovu navlaku vaš penis će biti deblji za 66 %. Poseduje umetak koji se ubacuje u navlaku, njegova dužina je 5,1 cm. Ukupna dužina navlake je 20,3 cm, deo u koji ubacujete penis , bez ubačenog umetka dugačak je 18,5 cm. Prečnik navlake je 3,8 cm. Rastegljiva je i fleksibilna tako da će odgovarati velikoj većini penisa. Kako bi postavljanje navlake bilo lakše, a penetracija još prijatnija koristite neki od lubrikanata na vodenoj bazi. Za čišćenje navlake koristite Toys Cleaner sredstvo za čišćenje iz našeg asortimana.
Navlaka za penis 20cm Fantasy-X tension Elite
Navlaka za penis 20cm Fantasy-X tension Elite
7.490,00 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka