GORILLA SPORTS Podesiva benč klupa sa dodatkom za noge

GORILLA SPORTS Podesiva benč klupa sa dodatkom za noge

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Neizostavan dodatak koji ce upotpuniti svaki vaš trening Ova podesiva klupa brenda Gorilla Sports pomoci ce vam da izgradite vaše trbušne mišice, grudi, ramena i ruke, a ... Pročitaj ceo opis
19.999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod GORILLA SPORTS Podesiva benč klupa sa dodatkom za noge. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B41828
Prijavi grešku
Neizostavan dodatak koji ce upotpuniti svaki vaš trening Ova podesiva klupa brenda Gorilla Sports pomoci ce vam da izgradite vaše trbušne mišice, grudi, ramena i ruke, a dodatak za noge idealan je za vežbanje mišica zadnje lože. Lako se prenosi zahvaljujuci točkicima. Zahvaljujuci stabilnosti klupe, izvodicete svaku vežbu bezbedno, a negativan nagib omogucava dinamičniji trening jer u tom slučaju dobijate kosu klupu za trbušnjake. Karakteristike: Težina proizvoda: 18,9 kg Sedište podesivo na 3 nivoa Naslon podesiv na 8 nivoa (moguc je i negativni nagib) Poseduje dva točkica za lakše prenošenje Naslon i sedište presvučeni visokokvalitetnom veštačkom kožom Maksimalna nosivost: 400 kg Dimenzije sprave: 156 x 51 x 114 cm Dimenzije sedišta: 35,5 x 40 x 5 cm Dimenzije naslona: 81 x 23-30 x 5 cm Udaljenost sedišta od poda: 43 cm Dužina dodatka za noge: 142 cm Materijal: Konstrukcija: čelik Naslon, sedište i dodatak za noge: penasto punjenje, presvučeni veštačkom kožom
GORILLA SPORTS Podesiva benč klupa sa dodatkom za noge
GORILLA SPORTS Podesiva benč klupa sa dodatkom za noge
19.999,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka