Kuhinja ENHET K114, boja antracita/siva okvir

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Broj artikla ENHET K114

Uz sivu osnovu, postižeš topao i prijatan izraz. Savršeno ukoliko želiš diskretnu boju koja se slaže sa svim. Mode...
Pročitaj ceo opis
88.552,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B3522E
Prijavi grešku
Broj artikla ENHET K114

Uz sivu osnovu, postižeš topao i prijatan izraz. Savršeno ukoliko želiš diskretnu boju koja se slaže sa svim. Moderno ili klasično: tvoj izbor!

Podni element s 3 fioke zgodan je za sve – od sitnijeg pribora do velikih šerpi. Uz fioke koje se gotovo sasvim izvlače, imaš dobar pregled i lak pristup sadržaju.

Zidni element s vratima na dobar način koristi prostor iznad sudopere. Savršeno za smeštanje staklenog i stonog posuđa, jer ga štiti od prašine.

Otvoreni okvir osnove na dobar način koristi prostor iznad radne ploče. Savršeno za kačenje pribora, smeštanje stonog posuđa i drugih stvari koje se često koriste.

Kuhinja je dizajnirana za ugradne/ugrađene električne uređaje manjih dimenzija. Uža grejna ploča pruža veću radnu površinu – savršeno za život u malom prostoru.

Aspirator koji se montira na zid vrši značajan uticaj - i na kvalitet vazduha, i na ukupan izraz prostorije. Prodaje se zasebno.

Podni element za pećnicu ima dodatni prostor za odlaganje u fioci ispod, za tiganje, plehove i daske za sečenje.

Uzani, ugradni šporet pruža ti više prostora na radnoj površini za pripremu hrane. Prodaje se zasebno.

Otvoreni okvir osnove pruža prostor na policama za činije i manje aparate, poput tostera, miksera i kuvala za pirinač.

Dodaj organizere poput podmetača za escajg ili držača za tanjire da podeliš prostor, urediš i efikasno iskoristiš prostor unutar elemenata. Prodaje se zasebno.

ENHET viseća polica pruža ti lak i brz pristup manjim predmetima poput parfema, ključeva, dodataka, vitamina ili teglica sa začinima. Lako se pričvršćuje za sve otvorene okvire iz ENHET serije.

ENHET držač za kuke, ENHET kuke i SKATTÅN kutije dozvoljavaju ti da iskoristiš svaki centimetar ENHET otvorenih okvira za kuhinjske krpe i pribor.

Lako možeš pridodati ENHET dodatke da proširiš upotrebu svoje kombinacije za odlaganje. I, najbolje od svega, ne moraš da bušiš. Prodaje se zasebno.

Jedinstveni žrebovi olakšavaju sastavljanje, a spojevi su gotovo neuočljivi.

ENHET nogari visine 12,5 cm smeštaju elemente na ugodnu visinu i čine ih stabilnijim.

Samostalno uredi izgled! Promeni boju otvorenih okvira i izraz radne ploče i frontova da postigneš moderno, tradicionalno, minimalističko ili raznobojno rešenje koje savršeno odgovara tvom stilu.

ENERYDA ručice i ručke u ponudi su različitih oblika i boja - a sve se odlikuju klasičnim stilom. Odluči se za crnu, boju hroma ili mesinga.

Malo tanja radna ploča pravih ivica i laminirane površine u imitaciji mermera uklapa se u moderne i klasične kuhinje. Jednostavno je izreži na željenu dužinu, a za pokrivanje ivica koristi 2 kant-trake koje se dobijaju uz proizvod.

Keramička sudopera nežnog oblika i izdržljive površine kuhinji pruža rustičan, tradicionalni izgled.

Visoka kombinovana slavina pomaže ti da uštediš energiju i vodu i omogućava lakše pranje velikog posuđa, kao što su šerpe. Hromirani mesing čvrsta je i izdržljiva površina koja se lako čisti.

SKYDRAG rasvetni set dizajniran je za ENHET seriju - savršen je i kao rasveta radne ploče i za stvaranje ugodne atmosfere u kuhinji. Uz TRÅDFRI napajanje i bežični dimer rasvetu ćeš lako upaliti, ugasiti i prilagoditi joj jačinu.

Podni element za sudoperu je zgodno mesto za sortiranje smeća, a iza elementa ima mesta i za vodovodne cevi.

Može se upotpuniti HÅLLBAR rešenjem za odlaganje smeća. S takvim rešenjem ispod sudopere, smanjuješ prosipanje smeća na putu od sudopere do kante.

10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.
Kuhinja ENHET K114, boja antracita/siva okvir
Kuhinja ENHET K114, boja antracita/siva okvir
88.552,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka