Kuhinja ENHET, boja antracita/siva okvir

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Broj artikla ENHET K104

Uz sivu osnovu, postižeš topao i prijatan izraz. Savršeno ukoliko želiš diskretnu boju k...
Pročitaj ceo opis
58.514,00 DIN -3 %
56.514,00 DIN

Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B3522D
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Broj artikla ENHET K104

Uz sivu osnovu, postižeš topao i prijatan izraz. Savršeno ukoliko želiš diskretnu boju koja se slaže sa svim. Moderno ili klasično: tvoj izbor!

Otvoreni okvir osnove na dobar način koristi prostor iznad sudopere. Savršeno za kačenje pribora, smeštanje stonog posuđa i drugih stvari koje često koristiš.

Zidni element s vratima na dobar način koristi prostor iznad radne ploče. Savršeno za smeštanje staklenog i stonog posuđa, jer ga štiti od prašine.

Podni element s 3 fioke zgodan je za sve – od sitnijeg pribora do velikih šerpi. Uz fioke koje se gotovo sasvim izvlače, imaš dobar pregled i lak pristup sadržaju.

Podni elementi mogu se upotpuniti organizerima poput podmetača za escajg, pribor i držačima za tanjire, a sve kako bi se prostor efikasno iskoristio. Prodaje se zasebno.

Iskombinuj s prenosivom indukcionom pločom da napraviš rešenje za kuvanje. Lako se odlaže ili okači o kuku kad se ne koristi da bi se oslobodio prostor na radnoj površini za druge aktivnosti. Prodaje se zasebno.

Prostor uz podni element može se iskoristiti za mašinu za veš ukoliko želiš da napraviš stanicu za pranje veša, uz zgodno obližnje mesto za deterdžente.

Kuhinja je dizajnirana za prenosivu indukcijsku ploču i/ili mikrotalasnu pećnicu, te pruža fleksibilnu radnu površinu. Kad ti je potreban dodatni prostor za pripremu hrane, uređaj jednostavno isključi iz struje i premesti.

ENHET držač za kuke, ENHET kuke i SKATTÅN kutije dozvoljavaju ti da iskoristiš svaki centimetar ENHET otvorenih okvira za kuhinjske krpe i pribor.

ENHET umeci za viseću policu pomaže da se stvori prostor za odlaganje između polica na otvorenim ENHET okvirima. Savršeno za organizovanje stvari poput šolja za espreso i tegli.

Lako možeš pridodati ENHET dodatke da proširiš upotrebu svoje kombinacije za odlaganje. I, najbolje od svega, ne moraš da bušiš. Prodaje se zasebno.

Jedinstveni žrebovi olakšavaju sastavljanje, a spojevi su gotovo neuočljivi.

ENHET nogari visine 12,5 cm smeštaju elemente na ugodnu visinu i čine ih stabilnijim.

Samostalno uredi izgled! Promeni boju otvorenih okvira i izraz radne ploče i frontova da postigneš moderno, tradicionalno, minimalističko ili raznobojno rešenje koje savršeno odgovara tvom stilu.

ENERYDA ručice i ručke u ponudi su različitih oblika i boja - a sve se odlikuju klasičnim stilom. Odluči se za crnu, boju hroma ili mesinga.

Malo deblja radna ploča zaobljene prednje ivice savršeno se uklapa u kuhinju tradicionalnog stila. Jednostavno je izreži na željenu dužinu, a za pokrivanje ivica koristi 2 kant-trake koje se dobijaju uz proizvod.

FYNDIG sudopera od nerđajućeg čelika, higijenskog, izdržljivog i trajnog materijala koji se lako čisti.

SKYDRAG rasvetni set dizajniran je za ENHET seriju - savršen je i kao rasveta radne ploče i za stvaranje ugodne atmosfere u kuhinji. Uz TRÅDFRI napajanje i bežični dimer rasvetu ćeš lako upaliti, ugasiti i prilagoditi joj jačinu.

Može se upotpuniti HÅLLBAR rešenjem za odlaganje smeća. S takvim rešenjem ispod sudopere, smanjuješ prosipanje smeća na putu od sudopere do kante.

Podni element za sudoperu je zgodno mesto za sortiranje smeća, a iza elementa ima mesta i za vodovodne cevi.

10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.
Kuhinja ENHET, boja antracita/siva okvir
Kuhinja ENHET, boja antracita/siva okvir
56.514,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka