BROTHER Mašina za vez Innov-is NV870SE

BROTHER Mašina za vez Innov-is NV870SE

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Brotherova serija Innov-is kombinuje moderan dizajn, funkcionalnost i jednostavnost upotrebe. Ove će mašine nadahnuti vašu kreativnost! Innov-is NV870SE je mašina za vez ... Pročitaj ceo opis
189.990,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod BROTHER Mašina za vez Innov-is NV870SE. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B31B22
Prijavi grešku
Brotherova serija Innov-is kombinuje moderan dizajn, funkcionalnost i jednostavnost upotrebe. Ove će mašine nadahnuti vašu kreativnost! Innov-is NV870SE je mašina za vez koji ima napredne funkcije za brzo i jednostavno stvaranje uzoraka, slova, monograma itd. Pomoću ekrana osjetljivog na dodir možete brzo i intuitivno uređivati uzorke na uređaju. Relativno velika maksimalna veličina vezova od 160 x 260 mm i 138 ugrađenih uzoraka za vez spremni su da trenutno začine vaše kreativne projekte. Razlikuje se od svog prethodnika NV800E po tome što ima funkciju automatskog odsecanja konca tokom prelaza i dva dodatna okvira za vez (10x10 i 15x15). Karakteristike Funkcije mašine Mašina za elektronski vez LCD ekran osjetljiv na dodir u boji 850 bodova u minuti LED osvjetljenje radne površine USB ulaz - omogućava jednostavan unos uzorka Horizontalni petljač konca sa providnim poklopcem Jednostavno postavljanje špulne - nema potrebe za izvlačenjem donjeg konca Automatsko uvlačenje konca Dugme za odsecanje konca Automatsko odsecanje konca tokom veza Senzori za konac (otkrivaju kada se nit konca prekine ili potroši) Automatsko podešavanje zategnutosti konca Jednostavna instalacija Dugme za podizanje stopice Automatsko dugme za odsecanje gornjeg i donjeg konca Dugme za gornji / donji položaj igle 18 jezika Funkcije veza Maksimalna površina veza 160 x 260 mm Mehanizam za postavljanje kliznog rama za vez 138 ugrađenih uzoraka za vez LED indikator za mesto uboda pokazuje vam tačno gde će igla
BROTHER Mašina za vez Innov-is NV870SE
BROTHER Mašina za vez Innov-is NV870SE
189.990,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka