Kadica 100 cm Nordic Pink 10130130581

Kadica 100 cm Nordic Pink 10130130581

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kolica su namenjena deci od rodjenja pa do 36 meseci ili težine 15 kg
Uz kolica se dobija:

zimska navlaka, dodatni uložak za sedište, mrežica za komarce, drž... Pročitaj ceo opis

1.860,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B30222
Prijavi grešku
Kolica su namenjena deci od rodjenja pa do 36 meseci ili težine 15 kg
Uz kolica se dobija:

zimska navlaka, dodatni uložak za sedište, mrežica za komarce, držač za čaše torba za mamu Dečija, mekana fotelja za decu Tri prijatelja je odličan izbor za svako dete. Ima stabilne rukohvate i dovoljnu širinu da u njoj udobno sede i bebe od 6 meseci i deca do 5 godina. Fotelja za bebe Tri drugara siva je unisex dečija fotelja. Zvečke za bebe set 2u1 7788 podstiču dete na igru i svojim anatomskim oblikom neće dozvoliti povređivanje deteta. Ovo su kreativne igračke zvečke koje će dete zabaviti i stimulisati mu razvoj i motoriku. Savršen prekrivač za bebe u hladnim zimskim danima. Prekrivač za bebe je pleten od akrilne vune, a unutrašnjost je futrovana sa krznom izrađenim od akrila. Topao, udoban i mekan prekrivač kome nije dorasla nijedna hladnoća.
Dimenzije prekrivača su: 90x90 cm. Peškir sa kapuljačom Tri drugara za brisanje vaše bebe posle kupanja, izrađen je od mekanog i finog frotira, koji lako upija vodu sa bebine kože. Na kapuljači je izrađen vez sa puno pažnje i ljubavi. KikkaBoo Muzička vrteška Owls zanimljivim i živopisnim igračkama poboljšava bebinu vizuelnu i slušnu percepciju. Prirodni zvuci, nežne melodije i projekcija obojenih figura stvaraju mirnu atmosferu i pomažu bebi da lakše zaspi. Interesantna i podesiva vrteška za krevetac koju će dete obožavati. Ako tražite stabilnu, podesivu, praktičnu i laku hranilicu, onda vam treba Lorelli hranilica za bebe Gusto green Birthday. Stolica za hranjenje beba i dece do 3 godine starosti ili 15 kg

Autosedište sinteza Chipolino Havana Auto sedište sinteza Chipolino Havana je sigurno udobno i elegantno sedište za bebe od rođenja. Sa ovim auto sedištem bebu mozete bezbedno izneti iz porodilišta. Auto sedište (jaje) je multifukcionalno moze se koristiti kao sedište za bebe, nosiljka i ljuljašaka. Auto sedište je veoma bezbedno - nagrađeno je sa 4 zvezdice na evropskim testovima za bezbednost- Veoma udobno - poseduje meke presvlake i jastučiće za glavu uz anatomski oblik koji je prilagođen bebama od rođenja do 1 godine (0-13kg). Auto sedište pruža udobnost čak i na dugim putovanjima. Pojasevi u 3 tačke mogu se podešavati po dužini i visini. Zajedno sa suncobranom, Vaša beba će se osećati udobno i biće zaštićena. Ispitano i odobreno prema Evropskoj normi o bezbednosti ECE R44 / 04 normi. Navlaka sedišta i pribor se skida i pere. Autosediste sinteza Chipolino Havana karakteristike :

predviđeno za bebe od rođenja do 13kg ( grupa 0+ ) 3 u 1 – bebi sedište, nosiljka i ljuljaška – sigurnosni pojasevi u 3 tačke zimska navlaka i tenda lako skidanje navlake radi pranja atestirano na bezbednost u saobraćaju evropskim Sertifikatom ECE R44/04 Pogodno za kolica Chipolino Havana - mogu se zakačiti na ram adapterima Napomena: belom bojom označena je potpuno crn dezen, bez šare Tri drugara prekrivač za bebe, izuzetno praktičan i mekan obogaćen sa bogatim vezom, izradjen od 100% najfinijeg pamuka. Idealan za toplije dane, za prekrivanje tokom vožnje u kolicima ili dok beba spava. Prilikom kupovine, navedite koju boju želite. Cena se odnosi na 1 kom.












Kadica 100 cm Nordic Pink 10130130581
Kadica 100 cm Nordic Pink 10130130581
1.860,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka