VERITAS Mašina za šivenje Amelia

VERITAS Mašina za šivenje Amelia

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sa čak 90 programa za šivenje, 7 automatskih rupica za dugme iz jednog koraka i mnogim drugim funkcijama, elektronska šivac´a mašina Amelia korak je napred u vašem šivenj... Pročitaj ceo opis
64.990,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 20.44.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod VERITAS Mašina za šivenje Amelia. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B15650
Prijavi grešku
Sa čak 90 programa za šivenje, 7 automatskih rupica za dugme iz jednog koraka i mnogim drugim funkcijama, elektronska šivac´a mašina Amelia korak je napred u vašem šivenju. Karakteristike kao što su ugrađeni uvlakač konca u iglu, upravljanje mašinom pomoću tastera i automatsko odsecanje konca olakšavaju šivenje kako početnicima tako i naprednim korisnicima. Horizontalni petljač konca olakšava zamenu špulne i omogućava izradu šavova do širine 7 mm. Karakteristike Funkcije šivenja 90 programa šivenja 7 automatskih rupica za dugmad iz jednog koraka Unapred podešeni parametri različitih bodova za optimalne rezultate Horizontalni petljač konca: tiše šivenje, lakša zamena donjeg konca, bolji pregled preostale količine donjeg konca Ugrađeno automatsko odsecanje konca Podesiv pritisak stopice Ugrađen uvlakač konca u iglu Podesiva dužina i širina bodova Tasteri za lako rukovanje: start / stop za šivenje bez pedale, dugme za odsecanje konca, dugme za povratno šivenje, dugme učvršćivanje boda, dugme za položaj igle gore / dole, klizno dugme za podešavanje brzine šivenja, tasteri za izbor programa i dužine / širine boda Najveća džina boda 4,5 mm Najveća širina boda 7 mm Automatsko namotavanje konca Rukavnik Ugrađena kutija za pribor Tehničke karakteristike LCD ekran LED osvetljenje Težina: 5,9 kg Priložen pribor Standardna stopica Stopica za rajsferšluse Stopica za rupice za dugme Overlock stopica Stopica za slepi porub Stopica za prišivanje dugmadi Stopica za saten bod Dodatni nosač ka
VERITAS Mašina za šivenje Amelia
VERITAS Mašina za šivenje Amelia
64.990,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka